Meld je aan voor de gratis online training HersenCoach

In deze bijzondere tijd is het belangrijk om je hersenen fit te houden. Doe daarom de gratis online training HersenCoach. Ontvang zeven weken lang elke zondag een e-mail waarin onze hersenexperts wetenschappelijk onderbouwde tips, opdrachten en uitleg geven. In zeven weken leer jij op een leuke manier hoe je je hersenen fit kunt houden! Doe jij ook mee?

Maak wandelen nog leuker met de Ommetje-app

Wandelen houdt je hersenen gezond. De app Ommetje motiveert je om dagelijks een ommetje te lopen. Start met vrienden, familie of collega’s een eigen wandelcompetitie of ga de uitdaging aan tegen de rest van Nederland. Zo motiveer je elkaar om dagelijks een Ommetje te maken. De app is ontwikkeld met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Hij deelt regelmatig een hersenfeitje. Loop je mee?

Blijf in beweging en houd contact met elkaar

Het Coronavirus (covid-19) heeft een grote invloed op onze samenleving. We willen daarom benadrukken dat het belangrijk is dat we met elkaar in contact blijven (op een veilige manier) en onze hersenen actief houden. We geven je tips, beantwoorden veelgestelde vragen en geven informatie over het Coronavirus in combinatie met (de gevolgen van) een hersenaandoening.

Actueel