Brain Awareness Week

Brain Awareness Week

Dit jaar vond de Brain Awareness Week plaats van 13 tot en met 19 maart, de internationale week waar hersenen, hersenletsel en hersenonderzoek centraal staan. De Nederlandse Neurofederatie en de Hersenstichting hebben een aantal jaren geleden het initiatief genomen om de Brain Awareness Week in Nederland te organiseren. De Brain Awareness Week is een initiatief van de Dana Alliance for Brain Initiatives.

Symposia

Ook dit jaar werden diverse symposia georganiseerd door de Haagse Hogeschool. Op dinsdag 7 stond het programma in het teken van Samen in beweging in Haaglanden.  Het programma op woensdag 8 maart stond ging over wat bekend is over de mogelijke impact van een hersenschudding bij kinderen en jongvolwassenen en de behandelmogelijkheden.