Megabrein
Megabrein te huur

Megabrein te huur

De Hersenstichting wil actief bijdragen aan gezonde hersenen. Dit doen wij onder andere door voorlichting te geven over de normale werking van de hersenen en als er iets misgaat. Eén van de middelen die we hiervoor inzetten is het Megabrein.
Het opblaasbare Megabrein is maar liefst 4 meter hoog en 6 meter lang. U kunt er gewoon doorheen lopen! Op de binnen- en buitenkant van deze hersenen vindt u informatie over de werking van de hersenen en over allerlei hersenaandoeningen, zoals dementie en hersentumor.
En het Megabrein is vanaf nu te huur! Organiseert u een belangrijke dag over hersenen of wilt u een mooie aandachtstrekker op uw evenement, dan kunt u nu het Megabrein tentoonstellen.

Het Megabrein is een mooie aandachtstrekker op uw evenement. Foto: Ilco Kemmere

Meer informatie

Het Megabrein kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Het Megabrein dient van stroom te worden voorzien.

De afmetingen zijn 4m hoog, 5m breed en 6m lang. Ook aan de buitenzijde is informatie over de hersenen te lezen, dus de benodigde ruimte is minstens 6 bij 7 meter, zodat mensen er ook omheen kunnen lopen.

De Hersenstichting verzorgt het vervoer van het Megabrein van en naar de gewenste locatie. Iedereen kan zelf het Megabrein opzetten en na afloop weer inpakken, door middel van de meegeleverde instructie.

Kosten voor huur en vervoer zijn op aanvraag.

Voor meer informatie over het Megabrein en reserveringen neemt u contact op met Thea van der Woude via tvanderwoude@hersenstichting.nl.