Publieksdag

Publieksdag

Elk jaar organiseert de Hersenstichting een dag speciaal voor het publiek. Tijdens deze dag geven gerenommeerde onderzoekers van Nederlandse universiteiten en academische ziekenhuizen lezingen over hun passie: het hersenonderzoek. Elk jaar heeft deze speciale dag een nieuw thema, waarbij we natuurlijk aansluiten aan de behoeften van het Nederlandse publiek.

Informatiemarkt

Naast de lezingen is er een uitgebreide informatiemarkt waar patiëntenverenigingen en andere organisaties aanwezig die actief zijn op hersengebied. U kunt hier terecht voor folders en brochures, lotgenotencontacten en allerlei achtergrondinformatie.

Ook dit jaar organiseert de Hersenstichting weer een Publieksdag. Zodra de datum bekend is, vermelden we dit op onze website.

Ben u nieuwsgierig naar het programma van verleden jaar? U leest hier meer over de Publieksdag in 2016.