Publieksdag 2017

Publieksdag 2017

Op donderdag 12 oktober 2017 vindt de 25e Publieksdag van de Hersenstichting plaats in De Doelen in Rotterdam met als thema Hersenen en prikkels.

Hersenen en prikkels

De manier waarop we de wereld om ons heen waarnemen wordt gevormd door de samenstelling van een enorme hoeveelheid prikkels. Hoe zit dat eigenlijk met de verwerking van al die prikkels? Nemen we alles wel waar of maken onze hersenen een selectie voor ons? En wat als onze hersenen te veel of juist te weinig prikkels ervaren of als de prikkels verkeerd verwerkt worden?

Tijdens diverse lezingen vertellen prominente hersenonderzoekers over hun onderzoeken naar hersenen en prikkels. In de pauzes kunnen bezoekers een kijkje nemen op de HersenPlaza (voorheen Informatiemarkt en Belevenisplein) waar veel informatie te verkrijgen is van patiëntenverenigingen en waar innovatieve projecten getoond en gedemonstreerd worden.

Aanmelden Publieksdag

Schrijf u in voor de Publiekdag op 12 oktober 2017 met als thema Hersenen en prikkels.