Home
Actueel
Blogs
Koester jouw vrienden

Koester jouw vrienden

Dinsdag 14 februari 2017. Geplaatst onder: Hersenletsel door Rob Stapels

Waarom zeg ik dit nou..? Nou dat is voor mij simpel te verklaren. Ik heb misschien wel veel geluk gehad, met het feit dat al mijn beste vrienden nog steeds voor mij klaar staan. Ik hoor te vaak dat velen met NAH al hun vrienden zomaar verliezen. Meestal zijn ze te bang of weten niet meer hoe ze moeten reageren.

 

Ik mag van geluk spreken dat ik ze nog heb, want ze triggeren mij ook. Het eerste woordje wat ik weer leerde was bijvoorbeeld van een vriend van mij.

 

 

Het mooiste vond ikzelf dat, toen we een goed gesprek met elkaar hadden tijdens het kaarten, een van mijn vrienden tegen mij zei: “Voor jouw ongeluk was ik boos op jou, maar na jouw ongeluk ben je juist één van mijn betrouwbaarste vrienden geworden.” Toen zei ik: “Maar zien jullie mij niet als een invalide?” En hun antwoord was goud waard: “Nee!”, zeiden ze.

 

Daarom zoek ik ze meestal ook op. En probeer daarnaast contact te leggen met jongeren met NAH die niet zoveel “geluk” hebben gehad met het behouden van hun vrienden.

 

Je staat nooit alleen, want wij zijn juist speciaal!

 

Rob

 

Lees hier de vorige blog van Rob


Meer artikelen in Hersenletsel

Reacties

7


  |  27-10-2019 23:04 uur

Mooi stuk Rob! Ik zal dat moment van je eerste woord nooit vergeten! Ik denk dat het bij onze vriendengroep juist zo mooi is omdat we je NAH zo ver mogelijk negeren! Jouw strijdlust maakt het makkelijker. Kijk waar je bent, wie weet waar je nog gaat komen! Liefde voor jou!


Rein  |  14-02-2017 23:25 uur

Mooi stuk Rob! Ik zal dat moment van je eerste woord nooit vergeten! Ik denk dat het bij onze vriendengroep juist zo mooi is omdat we je NAH zo ver mogelijk negeren! Jouw strijdlust maakt het makkelijker. Kijk waar je bent, wie weet waar je nog gaat komen! Liefde voor jou!


Rein  |  14-02-2017 22:36 uur

Reageer op dit artikel