Home
Actueel
Blogs
Wie is Mariawandelt?

Wie is Mariawandelt?

Maandag 26 februari 2018. Geplaatst onder: BeroerteHersenbloeding door Maria

Ik ben een vrouw van 52 jaar, die graag wandelt. In mei 2017, de dag nadat ik mijn tweede etappe van het Pelgrimspad had gelopen, kreeg ik een hersenbloeding. In het ziekenhuis miste ik het buiten zijn heel erg. Na mijn ziekenhuisopname mocht ik gelukkig weer zelf een rondje lopen in de tuin van het revalidatiecentrum en in de revalidatieperiode daarna pakte ik het wandelen steeds meer op.


Wandelen doe ik om rust te krijgen in mijn hoofd. Dat lukt het beste als ik alleen wandel en als ik in de natuur wandel.


Op dit blog wil ik ook af en toe schrijven over hoe ik omga met mijn NAH (niet aangeboren hersenletsel).


Ik heb gekozen om dit blog anoniem te schrijven. Maria is mijn tweede voornaam. Mocht je mij kennen en willen reageren, wil je dan ter bescherming van mijn privacy, niet je volledige naam willen vermelden bij je reactie? Ik zou het fijn vinden als je laat weten dat je hier meeleest. En verder zou ik het waarderen als je deze site niet met anderen deelt.


Maria

 

 

Wil je meer blogs lezen van Maria? Kijk dan eens op haar website.


Meer artikelen in BeroerteHersenbloeding

Reageer op dit artikel