Blogs

Donderdag 14 februari 2013

Ik werk alweer met veel plezier

Geplaatst onder: Beroerte door L.S.E.

Het is februari 2013, drie jaar na het herseninfarct, ik ben nu 55 jaar.   De revalidatie in het ziekenhuis duurde in totaal ruim zes maanden, tot het voorjaar van 2011. Ik kreeg ergotherapie, logopedie i.v.m. het verslikken, fysiotherapie etc. Ik heb heel veel geleerd tijdens de revalidatie en heb daar nog dagelijks profijt van. Ik heb leren omgaan met de gevolgen van het herseninfarct en ik functioneer nu goed. Maar ik heb nog vaak hoofdpijn en ben sneller... Lees verder»


9 Bekijk reacties (9)   |   Meer artikelen in Beroerte

Woensdag 6 februari 2013

Mijn leven is veranderd

Geplaatst onder: Beroerte door Jet Witter

‘Helaas kreeg ik (jaren geleden) tijdens mijn zwangerschappen twee hersenbloedingen. Dit veranderde heel mijn leven!   Zo ging ik auto rijden in een automaat. Het schakelen heb ik vaarwel gezegd. Mijn boodschappen doe ik heel selectief; ik zorg er voor dat ik niet hoef te stressen in het dagelijks leven. Ik heb zelf voor een aangepaste werksituatie gezorgd. Alle afspraken schrijf ik op in een heel overzichtelijke agenda. Daarbij zet ik nog een kringetje om de... Lees verder»


8 Bekijk reacties (8)   |   Meer artikelen in Beroerte

Maandag 4 februari 2013

De wil om te vechten voor herstel

Geplaatst onder: BeroerteArterioveneuze malformatie (AVM)Hersenbloeding door Maurits

"Toen ik als gevolg van een (rechtszijdige) hersenbloeding wakker werd uit tien dagen coma, was ik ervan overtuigd dat ik op vakantie was. Ook was ik ervan overtuigd dat ik net een aantal nieuwe auto's had gekocht. Het was complete onzin, maar de beelden erbij waren sterk. Ik praatte tegen mijn vriendin en mijn ouders, maar van communicatie was geen sprake. Ik begreep hen niet en zij begrepen mij niet. Ik heb vervolgens langdurig gerevalideerd in revalidatiecentrum De Trappenberg in Huizen.... Lees verder»


17 Bekijk reacties (17)   |   Meer artikelen in BeroerteArterioveneuze malformatie (AVM)Hersenbloeding