Blogs

Maandag 28 april 2014

'Rustig, rustig, rustig'

Geplaatst onder: Beroerte door Siemon Vroom

Ik lig bijna op mijn gezicht en vloek hevig... Ik hou me net vast aan de wasmachine, pfoeh... wat een geluk. De spanning is nog aan mijn verlamde voet te zien. Hij staat in een spasme en ik heb dezelfde toestand in mijn hoofd. Nu rustig worden, rustig, rustig...   Situatie Even terug in de tijd: Ik ben aan het logeren bij mijn vriendin. Het is 8.32 uur en tijd om onder de douche te gaan. 'Zelf doen' is mijn motto geworden dus mijn vriendin kleedt zich aan om een... Lees verder»


4 Bekijk reacties (4)   |   Meer artikelen in Beroerte

Maandag 14 april 2014

De diagnose: Virale encefalitis

Geplaatst onder: Hersenontsteking door Ariena Ruwaard-Hooijer

Ik moet Mark bellen. De telefoon, waar is de telefoon? Nu nog het nummer. Terwijl ik door het telefoonboekje blader, dansen de nummers voor mijn ogen. Een 0, die moet ik intoetsen, maar waar zit verdorie de 0 op deze telefoon? Het lukt me niet! 'Daan,' roep ik door het huis, 'Daan!' Daan komt de trap af gerend. 'Je moet papa even bellen.' Daan toetst de nummers wel goed in.   Mark komt aan de lijn. Ik vertel dat ik me ziek voel, de kinderen naar vriendjes gaan en ik... Lees verder»


3 Bekijk reacties (3)   |   Meer artikelen in Hersenontsteking

Maandag 7 april 2014

Busje komt zo...

Geplaatst onder: Autisme door Annelies Pieterse

Het is bijna 8 uur. Tanden gepoetst, schoenen aan, jas bij de hand, tas in de gang. Zoon werpt nog een laatste blik op de tv terwijl ik mijn blik op de weg houd. Af en toe loop ik naar de keuken om te zien of hij er al is. Hij is de chauffeur, S., met zijn witte taxibus, die iedere dag ons kind M. naar school brengt en weer ophaalt. ‘M....daar is S,' roep ik. Een kus, en ja mam ik denk aan mijn sportspullen, veel plezier lieverd en...daar gaat hij dan, op weg naar school.... Lees verder»


1 Bekijk reacties (1)   |   Meer artikelen in Autisme