Blogs

Maandag 26 mei 2014

Verdwaald

Geplaatst onder: Beroerte door Eva

Je hebt van die mensen die gewoon hun neus achterna kunnen gaan. Ze zien wel. Ze komen altijd goed terecht. Bij mij werkt dat niet. Ik verdwaal nog in mijn eigen achtertuin.   Ik heb totaal geen gevoel voor richting. Al ik in mijn eigen woonplaats een winkel uit kom loop ik consequent de verkeerde kant uit, waar ik al geweest ben. Vaker doen heeft ook geen zin, ik kan het blijkbaar niet onthouden.   Ik weet stukken van de route, met gaten er tussen.... Lees verder»


4 Bekijk reacties (4)   |   Meer artikelen in Beroerte

Maandag 19 mei 2014

Pauzeren

Geplaatst onder: Hersenletsel door Marjon Hulleman

Mensen kunnen me niet begrijpen Ik ben vaak anders dan zij zijn Soms lijk ik wel Hollands Glorie Maar mijn portie energie is klein   Wanneer ik iemand tegenkom wil ik soms een praatje maken Doch dat kost zoveel energie dat ik snel weer af moet haken   En als ik dat dan uit wil leggen Snapt men het toch vaak niet Dat maakt dat ik me dan eenzaam voel en dat doet me veel verdriet... Lees verder»


11 Bekijk reacties (11)   |   Meer artikelen in Hersenletsel

Maandag 12 mei 2014

One flew over the cuckoo’s nest

Geplaatst onder: Beroerte door Annemieke Lenselink

De eerste scans en bloedonderzoeken hebben niets opgeleverd. Dat wil zeggen dat er niets is gevonden dat mijn symptomen kan verklaren. Toch ben ik erg opgelucht dat er geen enorme tumor of iets van dien aard gevonden is. Een nichtje van mij is daar op haar 42e aan overleden. Ik was bang dat ik haar achterna zou gaan. Dat is voorlopig gelukkig niet het geval. 'U kunt zo niet naar huis, dus u moet worden opgenomen op de mediumcare van de afdeling Neurologie'. Dat ik niet naar huis kon, had... Lees verder»


3 Bekijk reacties (3)   |   Meer artikelen in Beroerte

Maandag 5 mei 2014

Lopende band arbeid

Geplaatst onder: Beroerte door Harry de Weerd

Na een lange periode van revalidatie loop ik weliswaar met weinig gratie, maar...ik loop! Mijn rolstoel staat nu maandenlang ongebruikt in een kamer en kan wat mij betreft onder de hamer. Afstanden van 1 kilometer maximaal zou ik aldus kunnen overbruggen, maar wel uiterst traag. Ik kan u zeggen dat het nooit echt meevalt. Soms kies ik toch voor de scootmobiel, die netjes in mijn garage staat gestald.   Het manke linkerbeen, omhuld met een nieuwe spalk moest... Lees verder»


4 Bekijk reacties (4)   |   Meer artikelen in Beroerte