Blogs

Donderdag 30 augustus 2018

Miracle Flowers

Geplaatst onder: Hersentumor door Robbert Kester

Bloemenkweker Robbert Kester is een bekend gezicht in de bloemenbranche. Toen hij, samen met een compagnon, in 2010 het bedrijf Miracle Flowers opstartte, had hij al eerder een tuinbouwbedrijf gehad.   Een jaar nadat hij, volgens plan, in 2015 zijn compagnon uitkocht, merkte hij dat hij wat geheugen- en concentratieproblemen had. De huisarts dacht aan een burn-out. Ook de neuroloog in het ziekenhuis dacht aan deze diagnose. Voor de zekerheid werd een scan van zijn hoofd... Lees verder»


2 Bekijk reacties (2)   |   Meer artikelen in Hersentumor

Uit huis geplaatst

Geplaatst onder: DepressieTrauma door Saskia Troy

Een jaar na het coma ongeluk ging ik met een uitstekende Cito-toets naar de brugklas. Het onderwijs op mijn school werd door de schoolleiding al snel te gemakkelijk voor mij bevonden. Uit pure verveling, zou ik te vaak de klas op stelten hebben gezet waardoor sommige kinderen slechte cijfers begonnen te halen maar ik zelf niet. Het Gymnasium in een ander gedeelte van de stad zou beter voor mij zijn geweest omdat ik een strengere school met meer discipline nodig zou hebben. Op het... Lees verder»


0 Bekijk reacties (0)   |   Meer artikelen in DepressieTrauma

Maandag 27 augustus 2018

Niets gedaan en toch moe?

Geplaatst onder: BeroerteHersenletsel door Irma de Bresser

Vermoeidheid door nah, het is soms moeilijk om het uit te leggen. Moe worden van een feestje terwijl ze de makkelijkste stoel voor je gereserveerd hadden en je echt niets hoefde te doen. Moe worden van het opstaan, douchen en ontbijten in de ochtend terwijl je toch echt goed geslapen hebt. Mensen in je omgeving kunnen het soms niet begrijpen. Wat moet je met die vragen en oordelen? ” Je kunt niets want je bent altijd moe maar ik zag je wel lopen in de stad!” Verwijten... Lees verder»


11 Bekijk reacties (11)   |   Meer artikelen in BeroerteHersenletsel

Donderdag 23 augustus 2018

Accepteren voor gevorderden

Geplaatst onder: Hersenletsel door Ilana de Boer

Beste NAH,   ik denk dat de tijd nu aangebroken is om jou eens goed te bedanken. Bedanken voor wat jij voor mij betekend hebt. Bedanken voor wat jij mij geleerd hebt en wat jij mij hebt laten zien. Zonder jou was ik nooit zo ver gekomen.   Wat als? “Als wij geen hersenletsel gehad zouden hebben, hadden wij elkaar dan ook nooit ontmoet?” vraagt Ellen vanochtend tijdens dagbesteding opeens. En deze simpele opmerking, zette ons allemaal wel even goed aan het... Lees verder»


3 Bekijk reacties (3)   |   Meer artikelen in Hersenletsel

Maandag 20 augustus 2018

Herinnering aan Texel

Geplaatst onder: BeroerteArterioveneuze malformatie (AVM)Hersenbloeding door Maurits

Even terug naar 15 september.... Ik voelde me op deze dag eigenlijk de hele dag al niet zo lekker. Ik had het druk op mijn werk en ik had mezelf daarbij extra onder druk gezet. Eénerzijds omdat ik vóór het weekend bepaalde werkzaamheden wilde afronden; in het weekend zou ik immers niet aan werken toekomen. Ik had bovendien de overtocht met de boot vanaf Den Hoorn naar Texel gereserveerd. Ook had ik afgesproken met een vriend van me. Ik zou hem ophalen en vervolgens... Lees verder»


0 Bekijk reacties (0)   |   Meer artikelen in BeroerteArterioveneuze malformatie (AVM)Hersenbloeding