Blogs

Maandag 31 oktober 2016

De macht en kracht van je denken

Geplaatst onder: BeroerteHersenletsel door Lieky van der Velden

Ik vraag even de aandacht aan die personen die het op dit ogenblijk NIET zo goed gaat. Die even het vertrouwen in zich zelf kwijt zijn. Die zich ellendig voelen, angstig, verdrietig, boos en onbegrepen voelen. Waarbij het even te veel is zijn last te dragen. Vergeet de macht en de kracht van je denken niet.   Positieve gedachten hebben dezelfde krachten als negatieve gedachten. Ik ben zelf een lotgenoot. Ik heb zelf moeten uitzoeken hoe ik hiermee het beste kan omgaan.... Lees verder»


3 Bekijk reacties (3)   |   Meer artikelen in BeroerteHersenletsel

Donderdag 27 oktober 2016

Grote Opruiming

Geplaatst onder: BeroerteHersenletsel door Irma de Bresser

Het moest er toch echt een keer van komen na al die jaren. Die spullen moesten uitgezocht en opgeruimd worden. Een berging vol met dozen en kratten uit de tijd van voor mijn cva.   Dit is toch onvoorstelbaar. Ik ben zo druk bezig met het opruimen van mijn berging. Ik haal dozen en kratten naar boven, zoek alles uit en bepaal wat ik ermee wil gaan doen. Vervolgens verkoop ik wat dingen via Marktplaats, ruil ik spullen via een geweldige Facebook- ruilgroep in mijn... Lees verder»


5 Bekijk reacties (5)   |   Meer artikelen in BeroerteHersenletsel

Maandag 24 oktober 2016

De ideale vrouw

Geplaatst onder: BeroerteHalsslagaderdissectie door Mieke Batenburg

Ken je dat gevoel? Je moet ergens op tijd zijn en je navigatie stuurt je een straat in waar een groot hek staat. Wegwerkzaamheden! In een flits denk je: ik ga er gewoon omheen. Ik MOET daar zijn! Dan kom ik op mijn bestemming. Maar als je langs het hek rijdt, zie je dat het hek er niet voor niets staat. De hele rijbaan ligt over de volle breedte open. Je moet omkeren met het nodige tijdverlies. En beschaamd rij je de straat weer uit, langs het hek, hopend dat niemand het ziet. Nu moet je... Lees verder»


7 Bekijk reacties (7)   |   Meer artikelen in BeroerteHalsslagaderdissectie

Donderdag 20 oktober 2016

Jouw kracht zit in jezelf

Geplaatst onder: Beroerte door Lieky van der Velden

In je rust ligt je kracht. Als jij een krachtiger persoon wilt worden, moet je ook kracht hebben. En als je kracht hebt, moet je ook weten hoe deze kracht te gebruiken. In je leven heb je rust nodig om je huidige leven ook aan te kunnen. Als je geen rust hebt ben je maar een half mens. Heb je maar voor de helft energie om te gebruiken? Er is zo veel meer kracht in jezelf te vinden en te gebruiken. Eerst moet je kracht weten te vinden.     Hoe vind je die... Lees verder»


7 Bekijk reacties (7)   |   Meer artikelen in Beroerte

Maandag 17 oktober 2016

Ik ben terug!

Geplaatst onder: Moyamoya door Vera de Joode

Eind september 2015, was de dag dat ik wakker werd met (alweer) dat rare gevoel, of eigenlijk helemaal geen gevoel, bij mijn linker mondhoek. Ik weet nog dat ik een vriendin voor de lol appte ‘haha, moet je nou eens zien!' En dat zij mij vertelde dat ik even langs de huisarts moest gaan. Ik vond dat onzin en ging nog even naar school. Het waren ten slotte maar twee uurtjes.   Eenmaal op de fiets merkte ik, dat ik niet goed verstaanbaar was. Dit was wel lastig,... Lees verder»


3 Bekijk reacties (3)   |   Meer artikelen in Moyamoya