Blogs

Maandag 25 november 2013

Kennismaking blogger Eva

Geplaatst onder: Beroerte door Eva

Dag allemaal, ik zal me even voorstellen ik ben Eva van Baar. Ik schrijf. Boodschappenlijstjes, andere lijstjes, briefjes over alles wat ik niet wil vergeten, en columns, blogs en boeken. O ja, soms poëzie. Dat doe ik al mijn hele leven, maar sinds 2009 wordt er ook regelmatig iets van me uitgegeven.   Ik heb twintig jaar geleden een infarct gehad. Het was geen zwaar infarct, dus ik dacht dat ik er nog redelijk van af gekomen was. Ik vertaalde... Lees verder»


11 Bekijk reacties (11)   |   Meer artikelen in Beroerte

Maandag 18 november 2013

Kennismaking blogger Harry

Geplaatst onder: Beroerte door Harry de Weerd

Beste lezers, Laat ik mezelf even bij u introduceren, opdat u weet van welke hand dit schrijven afkomstig is.   Mijn naam is Harry de Weerd. Ik ben 58 jaar en jarenlang leerkracht geweest in het speciaal onderwijs. Het zogenaamd cluster 2 onderwijs. En aldus onderwees ik vele leerlingen met een communicatieve beperking. Dat wil zeggen: slechthorende en dove leerlingen, leerlingen met autisme en leerlingen met ernstige spraaktaalproblemen.  ... Lees verder»


23 Bekijk reacties (23)   |   Meer artikelen in Beroerte

Maandag 4 november 2013

Groei

Geplaatst onder: Hersenletsel door Marjon Hulleman

Ik ben echt aan het ontkiemen Ik voel me groeien elke dag Het zal me nu toch wel benieuwen hoe groot of ik ooit worden mag   Veel obstakels kom ik tegen Soms doen ze me vreselijk veel pijn Maar ze leiden me ook tot wegen die dan weer leerzaam voor me zijn   Stuit ik weer eens op een steen dan ga ik er moedig tegenaan Ik ga er dus niet meer omheen Ik weet mijn mannetje nu wel te staan.... Lees verder»


1 Bekijk reacties (1)   |   Meer artikelen in Hersenletsel