Blogs

Donderdag 21 februari 2019

Verbannen van vroeger

Geplaatst onder: BeroerteMantelzorgHerseninfarct door Marian Schaapman

Het woord ‘vroeger’ gebruik je als je verwijst naar een deel van je leven dat geweest is. Vaak ben je je niet bewust waar de scheidslijn tussen vroeger en nu precies ligt. Een moment in mijn leven dat ik die scheidslijn heel duidelijk ervaarde, was in de periode nadat Koos, mijn man, een herseninfarct kreeg. Daarbij raakte hij verlamd aan de linkerkant van zijn lichaam en volgde er een intensieve revalidatieperiode. Ineens was vroeger vorige week. Vroeger had ik wel eens... Lees verder»


12 Bekijk reacties (12)   |   Meer artikelen in BeroerteMantelzorgHerseninfarct

Maandag 9 november 2015

Revalidatie na een CVA

Geplaatst onder: BeroerteMantelzorg door Petra Jonker

We zijn bijna vier maanden verder, sinds mijn man een CVA heeft gehad. In deze vier maanden staat ons leven op zijn kop op een wijze die ik me daarvoor nog niet had kunnen voorstellen. Om ons heen zie ik alles verder gaan, maar mijn leven lijkt stil te staan. Niet omdat er zo weinig gebeurt: de gebeurtenissen volgen elkaar in rap tempo op. Maar omdat iedereen om mij heen normaal lijkt door te leven terwijl ons leven in één klap veranderde en veel niet meer is zoals... Lees verder»


5 Bekijk reacties (5)   |   Meer artikelen in BeroerteMantelzorg

Maandag 20 juli 2015

Een herseninfarct bij mijn man

Geplaatst onder: BeroerteMantelzorg door Petra Jonker

Vandaag is het een relatief rustige dag. Behalve dat ik de benen onder mijn kont vandaan loop omdat ik nu ineens alles in mijn eentje moet doen. Ineens ben ik moeder en mantelzorger en deels vader tegelijkertijd. Het is nu anderhalve week geleden dat mijn man werd getroffen door een herseninfarct. Van het ene op het andere moment deed zijn arm het niet meer. Nadat mijn zoon me op zaterdagochtend uit mijn bed had getrommeld met de mededeling 'papa's arm doet het niet meer' en ik eerst nog... Lees verder»


7 Bekijk reacties (7)   |   Meer artikelen in BeroerteMantelzorg