Delen

Blogs

Donderdag 20 september 2018

Hoe gaat het met Mirre?

Geplaatst onder: Microcefalie door Natasja Veldman

Hallo! Na maanden geen berichtje hoe het gaat met Mirre, nu eindelijk weer een blog. Waarom duurde het zo lang vraag je je wellicht af?  Tja veel gebeurd, maar wilde nog even niks schrijven, druk met privé situatie om alles in goede banen te leiden, het huis verkopen (i.v.m. de scheiding) en ook een nieuw huis zoeken wat niet gemakkelijk is in deze overspannen markt, vakantie enz. Een weg vinden in de nieuwe situatie maar dat gaat eigenlijk best goed. Na de scheiding... Lees verder»


1 Bekijk reacties (1)   |   Meer artikelen in Microcefalie

Maandag 23 oktober 2017

De 'verre, verre' toekomst...

Geplaatst onder: Microcefalie door Natasja Veldman

Zo eens even iets om over na te denken voor ons als ouders van een bijzonder meisje, de toekomst, of te wel wat mij betreft nog de 'verre' toekomst! Namelijk 'uit-huis-gaan' en wat er verandert als Mirre de leeftijd van 18 jaar bereikt?   Normaal gesproken denk je natuurlijk na over je kind, wanneer gaat hij/zij op eigen benen staan? Wij moeten deze beslissing maken voor ons meisje en dat nadenken begint al vroeg. Mirre is op een wachtlijst geplaatst voor wonen-uit-huis. Nu hoor... Lees verder»


2 Bekijk reacties (2)   |   Meer artikelen in Microcefalie

Donderdag 31 augustus 2017

Zucht, wat een heerlijke vakantie was het!

Geplaatst onder: Microcefalie door Natasja Veldman

Tja, de heerlijke vakantie zit er alweer op voor ons deze zomer!   Dit jaar toch even anders dan anders. Ik ging op vakantie met 3 kids. Mirre, haar grote broer Borre en zijn vriendin Isabelle, bijna volwassen hoor die 2.  Bestemming: Gran Canaria, Barbacan een heerlijke locatie waar ik al als klein meisje kom dankzij mijn lieve tante Betty die daar woonden met haar gezin. Helaas is zij er niet meer, groot gemis want zij is eind november 2015 overleden, gelukkig heb ik... Lees verder»


3 Bekijk reacties (3)   |   Meer artikelen in Microcefalie

Dinsdag 18 april 2017

Ja, er is weer nieuws!

Geplaatst onder: Microcefalie door Natasja Veldman

Wauh, echt een tijd geleden dat ik een update heb gemaakt. Maar er is veel en ook weer niet veel gebeurd. Mirre doet het eigenlijk geweldig in het kort ;-)! Ze doet het super op haar school. Ze geniet enorm van de vrienden in haar groep, gaat lekker wandelen, spelen op de hal, kletsen, lekkere dingen maken (ook thuis trouwens) enz. Wij hebben de Sint & Piet periode goed doorstaan, heel veel gezongen en ook echt best lang (vanaf oktober ongeveer), nu ebt het langzaam echt even weg,... Lees verder»


2 Bekijk reacties (2)   |   Meer artikelen in Microcefalie

Donderdag 29 september 2016

Terugblik op een heerlijke vakantie

Geplaatst onder: Microcefalie door Natasja Veldman

¡Hola, Vakantie! Hoe leuk Mirre het ook vindt op school, toch ook even lekker om met papa, mama en haar grote broer Borre, op vakantie te gaan. Dit jaar gingen we naar een van de Canarische Eilanden; Fuerteventura.   Al vroeg waren we op pad, want we vertrokken al om 7:20 uur met het vliegtuig. Maar alles verliep rustig. We hadden er zin in! Normaal gesproken slapen we nog om 04:15 uur, maar nu waren we allemaal best wakker rond dit onmogelijke tijdstip. Voordat we... Lees verder»


0 Bekijk reacties (0)   |   Meer artikelen in Microcefalie

Dit is contactinfo