Delen

Blogs

Donderdag 9 november 2017

Deep Brain Stimulation

Geplaatst onder: Orthostatische Tremor door Corry en Frans

Het eerste lid van de OT patiëntengroep is op 25 oktober 2016 geopereerd en heeft DBS (Diep Brain Stimulation) gekregen. Een verslag daarvan volgt: Frans: Vanmorgen heeft Corrie het frame op haar hoofd gekregen en verschillende spuitjes gekregen. Dit werd gedaan door de chirurg en hij werd geassisteerd door een aantal arts assistenten of co assistenten. Hij legde precies uit wat hij ging doen. Ik kon er gewoon bij blijven. Nu is zij naar de operatiekamer en de chirurg gaf aan dat... Lees verder»


0 Bekijk reacties (0)   |   Meer artikelen in Orthostatische Tremor

Maandag 21 augustus 2017

Trillende benen bij stilstaan

Geplaatst onder: Orthostatische Tremor door Silvia Rocchi‎

Lieve vrienden,   Met deze beelden is het niet mijn bedoeling jullie te shockeren, maar ik heb jullie hulp nodig om aan mijn ziekte, orthostatische tremor, bekendheid te geven. Dit is een zeer zeldzame progressieve neurologische aandoening.   Bij mij begon alles 12 jaar geleden. Uit het niets kreeg ik paniekaanvallen en vervolgens een depressie; tenminste, dat was de diagnose van de dokter. Elke keer dat ik in de rij bij de kassa van de supermarkt stond, op een trein... Lees verder»


4 Bekijk reacties (4)   |   Meer artikelen in Orthostatische Tremor

Maandag 10 juli 2017

Mijn leven met OT

Geplaatst onder: Orthostatische Tremor door Kees Star

Ik ben Kees Star, 74 jaar oud en bijna 52 jaar getrouwd met Aat. Wij hebben twee dochters en een zoon, allen getrouwd. Wij zijn blij met vijf kleindochters en twee kleinzonen, waar helaas een op zes jarige leeftijd is overleden aan een hersentumor.   Ongeveer 15 jaar geleden begon ik mij onzeker te voelen. De huisarts verwees mij door naar een neuroloog en zijn bevindingen verwezen naar iets in mijn evenwichtsorganen.   Een paar jaar later, tijdens een concert van het... Lees verder»


3 Bekijk reacties (3)   |   Meer artikelen in Orthostatische Tremor

Donderdag 1 juni 2017

Trillende benen bij stilstaan

Geplaatst onder: Orthostatische Tremor door Linda Halberstadt

In oktober 2014, de dag nadat ik enthousiast mijn dakplataan had staan snoeien, had ik ineens enorme ondraaglijke pijn in mijn rechterarm. Dat bleek al snel een nekhernia te zijn, met enorme zenuwpijn in mijn arm. Om de pijn te stillen, ging ik aan de pijnstilling... In een hele forse dosering. Dat kon ik doen in nauw overleg met mijn apotheker (als apothekers assistente). De pijn werd onderdrukt, maar na een aantal weken begon ik te trillen op mijn benen. Heel heftig. Ik kon niet meer... Lees verder»


3 Bekijk reacties (3)   |   Meer artikelen in Orthostatische Tremor

Donderdag 13 april 2017

Niet meer kunnen staan

Geplaatst onder: Orthostatische Tremor door Marianne van de Laan

Ineens kon ik niet meer staan. Stilstaan bedoel ik. Dat overkwam mij, zes jaar geleden, op 49-jarige leeftijd, bij de crematie van mijn moeder. Vanaf mijn 15 e jaar tot mijn 49 e heb ik altijd gestaan.   Ik werkte als kapper en had mijn eigen bedrijf. Hoezo kon ik niet meer staan? Had ik een burn-out, was het stress, vermoeidheid?     “Je ziet niks aan jou, dus doe gewoon.” “Doe maar net of het er niet is.” “Het zit tussen je... Lees verder»


4 Bekijk reacties (4)   |   Meer artikelen in Orthostatische Tremor

Dit is contactinfo