Blogs

Maandag 16 juli 2018

Renate loopt Vierdaagse na coma vorig jaar

Geplaatst onder: Sponsoractie door Renate

De Vierdaagse van Nijmegen start morgen 17 juli. Duizenden mensen hebben het afgelopen jaar getraind om de mooie, maar lange wandelroute in Gelderland te lopen. Ook Renate loopt ook mee, ondanks alle tegenslagen die zij heeft gehad. Ze haalt daarmee geld op voor de Hersenstichting. Lees haar bijzondere verhaal.   Renate was vroeger taxichauffeur in Nijmegen en reed al 20 jaar de lopers en de feestvierders van de Vierdaagse naar huis. Toen ze vorig jaar een... Lees verder»


0 Bekijk reacties (0)   |   Meer artikelen in Sponsoractie

Zondag 15 juli 2018

Drieling loopt met neefje de Vierdaagse voor de hersenen

Geplaatst onder: Sponsoractie door Cedric, Esther, Romaine en Mark

Duizenden mensen lopen volgende week de Vierdaagse in Nijmegen. Een aantal van hen laat zich sponsoren voor een goed doel. Zo ook de drieling Cedric, Romaine en Esther met hun neef Mark. Zij lopen voor de Hersenstichting. Hieronder hun verhaal.   De 13-jarige drieling Cedric, Esther en Romaine lopen samen met hun neef Mark, ook 13 jaar, voor het eerst de Vierdaagse. In de familie is het een traditie om de Vierdaagse te lopen. De opa´s begonnen, zo vertellen ze. En... Lees verder»


1 Bekijk reacties (1)   |   Meer artikelen in Sponsoractie

Zaterdag 14 juli 2018

Joost loopt de Vierdaagse voor familielid Mitch (7 jaar)

Geplaatst onder: Sponsoractie door Joost

Duizenden wandelaars maken zich op voor een bijzondere week volgende week: de Vierdaagse van Nijmegen. Sommige lopers zamelen geld in voor een goed doel. Joost loopt mee voor de Hersenstichting. Hieronder zijn beweegredenen. Ook Joost loopt de Nijmeegse Vierdaagse met een persoonlijk verhaal in zijn hoofd. Al acht keer liep hij de Vierdaagse, maar dit jaar loopt hij voor de Hersenstichting. “Ik heb van dichtbij gezien wat een impact hersenletsel heeft, op de patiënt en op de... Lees verder»


0 Bekijk reacties (0)   |   Meer artikelen in Sponsoractie

Vrijdag 13 juli 2018

Niki loopt de Vierdaagse voor haar broertje

Geplaatst onder: Sponsoractie door Niki

De Vierdaagse van Nijmegen start volgende week dinsdag. Duizenden mensen hebben de afgelopen weken getraind om de mooie, maar lange wandelroute in Gelderland te lopen. Niki loopt ook mee. Ze haalt daarmee geld op voor de Hersenstichting. Lees haar bijzondere verhaal. “Voor de Hersenstichting lopen was voor mij niet meer dan logisch”, vertelt de sportieve Niki, die de week voorafgaand aan het grote evenement nog kampt met een soort keelontsteking. “Naast het feit dat... Lees verder»


0 Bekijk reacties (0)   |   Meer artikelen in Sponsoractie