Informatiebijeenkomst over erfrecht en nalaten

Informatiebijeenkomst over erfrecht en nalaten

Op vrijdag 20 april 2018 organiseert de Hersenstichting een besloten lunchbijeenkomst over erfrecht en nalaten. Heeft u al eens overwogen een goed doel in uw testament op te nemen en heeft u daarbij aan de Hersenstichting gedacht? Dan is deze bijeenkomst, die plaatsvindt in Zwolle, mogelijk interessant voor u.

Hoe regel ik mijn nalatenschap?

U kunt tijdens deze bijeenkomst al uw vragen stellen als u overweegt om een testament op te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan de volgende vragen: hoe bereid ik mij voor op een bezoek aan de notaris, wat is een legaat, hoe wijs ik goede doelen aan in mijn testament als erfgenaam, wat doet een executeur en waarom is een levenstestament aan te raden? Henk de Graaf, directeur van Centrum Nalatenschappen, beantwoord tijdens de bijeenkomst al uw vragen hierover. Daarnaast verzorgt dr. Marijke Gordijn een gastlezing over het thema slaap.