Loop de Nijmeegse Vierdaagse voor de hersenen

Loop de Nijmeegse Vierdaagse voor de hersenen

Wist u dat u tijdens de Nijmeegse Vierdaagse in actie kunt komen voor de Hersenstichting? Vorig jaar haalden dertig enthousiaste lopers ruim 20.000 euro op. Loopt u dit jaar mee voor de Hersenstichting? De Nijmeegse Vierdaagse vindt plaats van 17 t/m 20 juli 2018.

U kunt uw sponsoractie aanmelden op de website van de Vierdaagse. De Hersenstichting heeft langs de route een aantal rustpunten en alle deelnemers krijgen een sponsorshirt. Op maandagmiddag, 16 juli, organiseren wij een ontmoeting met alle deelnemes die voor de Hersenstichting in actie komen.

Wat gebeurt er met de opbrengst?

Gezonde hersenen zijn van levensbelang. Door een hersenaandoening raak je vaak jezelf kwijt. Lopen, praten en denken, alles wat zo vanzelfsprekend lijkt, kan zomaar voorbij zijn. Vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een hersenaandoening. Dat moet stoppen.

De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren. Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en voeren we vernieuwende projecten uit.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.