Vacatures bij de Hersenstichting

Vacatures bij de Hersenstichting

De Hersenstichting groeit! En ook de komende jaren wil de Hersenstichting blijven groeien en impact blijven maken. Daarom hebben we nu een aantal interessante vacatures voor enthousiaste mensen die hun hart èn hun hersenen op de goede plek hebben.

Wij hebben vacatures voor:

Bekijk snel de functieomschrijvingen en solliciteer bij onze ambitieuze, inspirerende organisatie in Den Haag!

Over de Hersenstichting

De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren. Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en voeren we vernieuwende projecten uit. Door onderzoek te ondersteunen, kennis te verzamelen en deze te verspreiden, kunnen méér mensen geholpen worden.