Home
Actueel
Nieuws
Webinar Het Fitte Brein: Mindfulness

Webinar Het Fitte Brein: Mindfulness

Geplaatst op 2 mei 2019

Naast de populaire theateredities met lezingen van Ard Schenk, Erik Scherder en Dick Swaab over de (fitte) hersenen, zendt Het Fitte Brein dit jaar ook online webinars uit. We behandelen hierin thema’s zoals stress, slaap en prikkels. Net als bij de theatereditie zal het online webinar wetenschappelijk van aard zijn en daarnaast ook voorbeelden en tips bevatten die u kunt gebruiken in de praktijk. Dinsdag 21 mei is de eerst volgende webinar, met als thema mindfulness.

Meld u nu aan voor webinar over mindfulness

Neem op dinsdag 21 mei ook deel aan het webinar over mindfulness. Onze hoofdspreker is dr. Martin van Boxtel, universitair hoofddocent bij de vakgroep Psychiatrie en Neuropsychologie van Maastricht University. Aandachtsgebieden in zijn onderzoek zijn gezondheid in relatie tot de cognitieve ontwikkeling en interventies die de cognitieve vaardigheid kunnen verbeteren. Daarnaast is hij mindfulnesstrainer. Ook schuift Marloes van der Heijden aan, zij is yoga- en mindfulnessdocent bij Yogacentrum Tilburg. Zij zal vanuit de praktijk een aantal tips en oefeningen meegeven.

 

Het webinar start om 20:00 uur en duurt ongeveer een uur. Aanmelden voor het webinar is gratis, maar wel verplicht. U kunt zich aanmelden via de website van Het Fitte Brein.