Alles over hersenen
Infolijn
Gerelateerde links

Gerelateerde links

Op deze pagina vindt u een overzicht van websites die mogelijk interessant voor u zijn.

Alles over revalidatie

www.revalidatie.nl

Overzicht van diverse instellingen en organisaties op het gebied van de revalidatie.

Mee Nederland

www.mee.nl

MEE ondersteunt mensen met een beperking. U kunt bij MEE terecht met uw vragen over opvoeding & ontwikkeling, leren & werken, samenleven & wonen en regelgeving & geldzaken.

Centrum voor Consultatie en Expertise

www.cce.nl

Het CCE heeft een uitgebreid netwerk van deskundigen die advies op maat bieden en kunnen helpen bij de uitvoering ervan.

Sensoor

www.sensoor.nl

Sensoor is 24 uur per dag, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek of informatie. Per telefoon, per mail en dagdelen ook per chat.

Vind een zorgaanbieder

Zorgkaart Nederland

www.zorgkaartnederland.nl

ZorgkaartNederland biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland.

kiesBeter.nl - Zorg en kwaliteit

www.kiesbeter.nl

Vind en vergelijk zorg bij u in de buurt en kies voor kwaliteit.

Informatie over aandoeningen en behandelingen

Nederlandse Vereniging voor Neurologie

www.neurologie.nl

Op de website vindt u algemene informatie over verschillende neurologische aandoeningen.

Nederlandse Vereniging voor Neurochirurgie

www.nvvn.org

Onder Patiënteninfo kunt u uitleg vinden over diverse neurochirurgische aandoeningen en hun behandeling.

Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie

www.nvvp.net

De NVvP zet zich in voor een goede psychiatrische patiëntenzorg in Nederland

Nationaal Kompas Volksgezondheid

www.nationaalkompas.nl

Het Nationaal Kompas Volksgezondheid biedt onafhankelijke en wetenschappelijk onderbouwde informatie over de volksgezondheid.