Hier vind je snel antwoord op jouw vragen over Ommetje!

Het is goed om te weten dat wij niet in discussie kunnen gaan over de puntentelling. Wij hopen dat je erop vertrouwt dat wij ervoor zorgen dat de puntentelling zo duidelijk, transparant en eerlijk mogelijk is. Een uitgebreide uitleg over de puntentelling, medailles en het nieuwe Ommetje Levelsysteem vind je onder Ommetje Competitie

Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een mailtje naar het Ommetje-team.

De Ommetje-app downloaden?

badge-google-play-store-ommetje-download
Voor Android
Download-ommetje-in-de-app-store
Voor iPhone