Alles over de kosten van Ommetje Bedrijven, van ons prijsmodel tot je licentie.

Hoe kunnen we je helpen?

• Hoeveel kost Ommetje Bedrijven?

Ommetje Bedrijven is beschikbaar vanaf € 500,-. De prijs is afhankelijk van het aantal medewerkers. Hieronder zie je de staffel die wij hanteren:

• Meer dan 2.000 medewerkers: prijs op aanvraag

Omdat de Hersenstichting een ANBI-status heeft, is de bedrijfsgift onder voorwaarden aftrekbaar. Met de bijdrage steun je belangrijk hersenonderzoek en de kosten die de Hersenstichting maakt voor de app.

• Waarom kost Ommetje Bedrijven geld?

Met jullie bijdrage aan Ommetje Bedrijven dragen wij bij aan aan belangrijk hersenonderzoek. Ook dekt de licentie een deel van de kosten voor het aanmaken en gebruiken van de app.

• Hoe lang kan ik gebruik maken van Ommetje Bedrijven?

De licentie is geldig voor 6 maanden. De periode start op het moment dat je de teamcode ontvangt. Na deze periode kan je verlengen tegen dezelfde kosten. Wij sturen je een herinnering.

• Hoe werkt het prijsmodel van Ommetje Bedrijven?

Je betaalt als bedrijf een bijdrage afhankelijk van hoeveel medewerkers er bij jouw bedrijf werken. Hieronder zie je de staffel die wij hanteren:

• Meer dan 2.000 medewerkers: prijs op aanvraag

Heb je meer dan 2.000 medewerkers in dienst, neem dan even contact met ons op via het contactformulier.