Onze resultaten
Jaarverslag 2014

Op donderdag 2 april 2015 is het Jaarverslag 2014 verschenen.

In het jaarverslag leest u over onze resultaten in 2014. 2014 was voor de Hersenstichting een enerverend en prachtig jaar. Het was het jaar waarin we ons al 25 jaar inzetten voor mensen met een hersenaandoening. Hoogtepunt van het jaar was een ingetogen tv-show waarin we aan een groot kijkerspubliek lieten zien hoe de hersenen gezond te krijgen en te houden en wat de Hersenstichting eraan doet om dit voor elkaar te krijgen.

De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren. Daarom laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en voeren we vernieuwende projecten uit.

Dit jaar is het jaarverslag online beschikbaar. U kunt hieronder door het jaarverslag heenbladeren.

Download pdf

Wilt u het jaarverslag 2014 op uw gemak doorlezen? U kunt hem ook downloaden als pdf.

Klik hier om het jaarverslag te downloaden: pdf: 1,7 MB.