Opbrengst collecte 2018

Opbrengst collecte 2018

Van 29 januari t/m 3 februari heeft de collecteweek van de Hersenstichting plaatsgevonden. Vorig jaar werd 1.375.704 euro opgehaald, met dank aan de inzet van alle collectanten, organisatoren en andere vrijwilligers. De opbrengst voor de collecteweek 2018 wordt hieronder bijgehouden. Het tellen is begonnen!

Opbrengst:
€ 1.443.599

Wat gebeurt er met de opbrengst?

Gezonde hersenen zijn van levensbelang. Door een hersenaandoening raak je vaak jezelf kwijt. Lopen, praten en denken, alles wat zo vanzelfsprekend lijkt, kan zomaar voorbij zijn. Vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een hersenaandoening. Dat moet stoppen.

De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren. Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en voeren we vernieuwende projecten uit.

Collectant gemist?

U kunt nog steeds geven via de online collectebus.