Sponsoracties
708-Tamarathon

Tamarathon

01 april 2016 tot 15 februari 2017 - Initiatief: TS. van der Leij -Drentje
Vrijdag 10 februari 2017 ben ik 42 jaar en 195 dagen oud. Mijn plan is om zaterdag 11 februari 2017 een Tamarathon te organiseren. Ik zou het geweldig vinden om met een leuke groep mensen een marathon te lopen in en om Drachten om te vieren dat ik 42,195 ben. Ik heb ook echt een reden om dit te vieren want zoals jullie wellicht weten is mijn leven 1 april 2011 in klap veranderd. Ik werd getroffen door een herseninfarct. Mede door het snel handelen van mijn echtgenoot en neuroloog in het ziekenhuis heb ik er bijna niks aan overgehouden. Omdat ik dankbaar ben voor het feit dat ik hier nog sta en dankbaar dat ik het hardlopen kon doorvoeren en voor mezelf grenzen heb kunnen overtreffen waarvan ik vantevoren niet wist dat het in me had wil ik dit evenement graag koppelen aan de hersenstichting. Deelnemers wil ik vragen of ze sponsors willen zoeken voor hun bijdrage aan de Tamarathon. Zodat we na afloop een mooi bedrag kunnen doneren aan de hersenstichting.
Het is voor mij een droom die misschien werkelijkheid gaat worden om gezellig met zijn allen in een rustig tempo 10km per uur een marathon afstand gaan rennen en na de loop gezellig een bord pasta te nuttigen of iets anders lekkers. En daarna gezellig borrelen.

Liefs Tamara.
Ik vraag de deelnemers om zelf voor sponsors te zorgen. U mag mij ook sponsoren.

TS. van der Leij -Drentje Drachten