Sponsoracties
730-Ansichtkaarten actie

Ansichtkaarten actie

31 maart 2016 tot 12 februari 2017 - Initiatief: AB. / Anne-Lie Fotografie
Dat gezondheid niet zo vanzelfsprekend is hoef je mij niet uit te leggen. Ook niet dat er geld nodig is voor onderzoek naar één van de meest ingewikkelde organen van ons lichaam.
Na een hersentumor (en operatie) op mijn 15e, kreeg ik de diagnose Niet-aangeboren Hersenletsel. Ik moest op zoek naar een nieuwe invulling van mijn dagen waarin ik naast revalidatiedoelen ook naar alternatieven zocht.

Fotografie werd een van mijn nieuwe hobby’s. Met deze ansichtkaartenactie hoop ik een mooi bedrag voor de Hersenstichting op te halen. Bij aankoop van een setje met 9 gefotografeerde kaarten voor €4,99 (+ verzendkosten) steun je de Hersenstichting. Voor bestelling van de kaarten kun je mailen. Ik lees mijn mail 1x per week. anneliekaartenactie@outlook.com

AB. / Anne-Lie Fotografie Nieuw Heeten