Sponsoracties
785-Run to Berlin

Run to Berlin

30 november 2016 tot 24 september 2017 - Initiatief: AM. Bakker
Mijn vrouw is sinds juni 2015 gediagnostiseerd met Ziekte van Parkinson. Dit was voor haar (en mij) een enorme klap. We hadden beiden tijd en een eigen manier nodig om dit te verwerken. Ik ben daarom in juli 2015 begonnen met hardlopen. Even aan iets anders denken of mijn hoofd leegmaken. Een paar maanden later stond dit voor ons symbool voor het aanmaken van dopamine. Niet overdraagbaar maar zo belangrijk om te weten dat dit ons samen sterk en fit houd.
Nu ruim een jaar later heb ik besloten een marathon te gaan lopen. Dit doe ik speciaal voor mijn vrouw, maar wilde koppelen aan een goed doel. Dit is natuurlijk de Hersenstichting geworden!
Familie, vrienden, kennissen en andere belangstellenden kunnen geld storten op een speciaal rekeningnummer. Iedereen steunt hiermee mijn vrouw, de Hersenstichting en mijn voorbereiding op de marathon van Berlijn. Als tegenprestatie loop ik de marathon. Mijn streef tijd is dan 4 uur of minder.

AM. Bakker Schagerbrug