Sponsoracties

06 maart 2017 tot 01 september 2017 - Initiatief: MPA. van Zwam
****900 km in 3 dagen****

Wat ga ik doen?
In de zomer van 2017 ga ik in drie dagen een tocht van 900km afleggen op de fiets om geld in te zamelen voor de Hersenstichting. Ik hoop daarbij €1500 op te halen!
Er zijn al veel goede sponsor acties voor verschillende goede doelen. Ik denk dat ook De Hersenstichting elke EUR goed kan gebruiken. Ik hou van een uitdaging en hoe mooi is het dat ik nu beide kan combineren!!!

Hersenletsel: bijna iedereen kent wel iemand die er door is getroffen. De ziekte van Parkinson, dementie, hersenbloeding, ALS, hersenletsel door ongeval – zoveel ziektes vinden hun basis in de hersenen. De Hersenstichting zet zich in om deze en andere hersenaandoeningen te genezen en onze hersenen gezond te houden.

Dus tast in uw buidel! De mensen kunnen het goed gebruiken, en het zal mij motiveren deze beproeving te volbrengen.

Wat kan je doen
Meehelpen met de sponsoractie! Elke euro telt mee en kan goed gebruikt worden door de hersenstichting. Via de knop "doneer nu" kan je een donatie doen.

Reuze bedankt.

Martijn