Home
Steun ons
Sponsoracties
852-Mijn dubbele uitdaging.....
Delen

Mijn dubbele uitdaging.....

15 juli 2017 tot 02 oktober 2017 - Initiatief: m. Hurkmans
"Mijn omgeving begrijpt mij niet als ik zeg dat ik feestjes niet meer leuk vind", hoor ik mensen met hersenletsel regelmatig zeggen. Lekker kletsen, lachen en leuke muziek, wat is daar niet leuk aan te vinden? Als je hersenletsel hebt, is dat feestje een dubbele uitdaging. Al die prikkels, zo vermoeiend.
"Hoe kan ik ervoor zorgen dat anderen mij begrijpen en ik mij niet telkens moet verklaren? Konden zij het zelf maar eens ervaren... “
Mijn naam is Marjan Hurkmans en als senior adviseur bij Vilans denk ik o.a. mee in vraagstukken in de langdurige zorg specifiek voor mensen met NAH en hun familie. In mijn leven ben ik op meerdere vlakken in aanraking gekomen met NAH. Een moment wat mij altijd is bijgebleven, was toen ik werkte als revalidatieverpleegkundige. Een oud klasgenootje moest revalideren omdat ze tijdens de bevalling een hersenbloeding had gehad. Niets was voor haar meer vanzelfsprekend.
Dit zorgt ervoor dat ik een bijdrage wil leveren aan het beter kunnen begrijpen dat leven met hersenletsel een dubbele uitdaging is.
En hoe kan ik dat beter doen door zelf een dubbele uitdaging aan te gaan!
In mijn 50ste levensjaar:
- Loop ik mijn eerste halve marathon met de Bredase Singelloop op 1 oktober;
- Haal ik geld op voor de Hersenstichting.
Graag daag ik je uit om met mij mee te doen! Steun mij in mijn weg naar de halve marathon en doneer geld aan de Hersenstichting.

m. Hurkmans Drunen
Dit is contactinfo