Fietsen door & voor NAH - Hersenstichting
864-Fietsen door & voor NAH

Fietsen door & voor NAH

01 januari 2018 tot 01 december 2018 - Initiatief: S. Smit
Ik ben -nadat ik Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) op heb gelopen en dit jarenlang NIET WIST- actief om anderen met NAH te helpen door middel van verhalen en kennismaking. Het doel is NAH uit de onbekendheid te halen, in al zijn diversiteit. En mensen met NAH te motiveren om niet stil te zitten met een beperking. Dit doe ik schrijvend, sprekend en fietsend.
Fietsen is leuk, beweging is belangrijk. NAH is een motivatie, want hersenletsel heeft smoel nodig!

Dat wil ik best ondersteunen. Donaties aan deze actie zijn voor de hersenstichting. Zo helpt u om meer kennis te kunnen verspreiden. Om te onderzoeken. Om te blijven bewegen, in alle dimenties.

Er word gevraagd een streefbedrag te noemen en een einddatum. Deze zijn fictief. De hersenstichting is blij met elke bijdrage.

S. Smit Amersfoort