Sponsoracties
944-Hersenstichting & Best Music Radio

Hersenstichting & Best Music Radio

01 januari 2018 tot 31 januari 2018 - Initiatief: MA. Schepers
Als je muziek speelt of er naar luistert, dan voel je emoties. Je krijgt prikkels om mee te bewegen of zelfs te gaan dansen.

In de hersenen ligt het effect van luisteren naar muziek bij onder meer de motorieke functies. De Hersenstichting doet o.a. onderzoek naar wat muziek voor je hersenen kan betekenen.
In de collecte week van de Hersenstichting zal op dinsdag 30-01-18 van 18.00 - 23.00 uur een speciale sponsoractie plaats vinden op www.bestmusicradio.nl om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Hersenstichting.

Vindt je het leuk om jouw favoriete nummer te horen op de leukste internetradio zender die er is? Dan is dit je kans. Voor 5 euro wordt jouw verzoekje gedraaid. Meer doneren mag altijd natuurlijk. De gehele opbrengst komt ten goede aan de Hersenstichting.

Stuur je verzoekje naar m.eikenaar@lijbrandt.nl en geef aan waarom dit nummer zo belangrijk voor je is. Na betaling via deze site wordt je nummer gedraaid op 30-01-18.

MA. Schepers Wezep

Overige acties van MA. Schepers