Sponsoracties
946-12 maanden, 12 Halve Marathons

12 maanden, 12 Halve Marathons

01 december 2018 tot 31 december 2018 - Initiatief: AM. Bakker
24 september 2017 liep ik de Marathon van Berlijn. Aan deze geslaagde uitdaging had ik de sponsoractie Run to Berlin gekoppeld waarmee ik een mooi bedrag voor de Hersenstichting heb ingezameld.
Ook in 2018 start ik weer een sponsoractie. Ik zal elke maand, minimaal, een Halve Marathon in wedstrijdverband gaan lopen. Na het uitlopen van elke Halve Marathon zal ik een bedrag van € 50,- overmaken naar de Hersenstichting via deze sponsoractie.
Wie doneert ook eenmalig of elke maand? Ieder bedrag is welkom, want samen helpen we hersenziekten de wereld uit!!!
Mijn vrouw, Saskia, is sinds 2015 gediagnostiseerd met de ziekte van Parkinson. Nu, ruim twee jaar verder, hebben we ermee leren leven en proberen we het 'gewone' leven weer op te pakken. We zijn realistisch en weten dat de toekomst onzeker is, maar willen samen nog genieten van wat het leven ons te bieden heeft.
Ik ben vlak na de diagnose in 2015gaan hardlopen. Ik wilde mijn gedachten kunnen verzetten, het hoofd kunnen leegmaken of juist even goed kunnen nadenken. Hardlopen blijkt hier uitstekend geschikt voor te zijn. Nu twee jaar later is daar ook nog de geniet en geluk factor bijgekomen. Ik geniet van elke loopje en prijs me gelukkig dat ik dit zonder enige beperking kan doen. Ik realiseer me tegenwoordig maar al te goed dat wat ik kan niet voor iedereen is weggelegd.
Daarom vind ik het ontzettend belangrijk dat er onderzoek kan worden gedaan naar de hersenen. Zodat we weten hoe hersenziekten ontstaan en er medicijnen kunnen worden ontwikkeld die mogelijk hersenziekten genezen.

AM. Bakker Schagerbrug

Overige acties van AM. Bakker