Sponsoracties
959-Marcel's Road to Rotterdam

Marcel's Road to Rotterdam

23 januari 2018 tot 08 april 2018 - Initiatief: MTW. Cappetti
Marcel's Road to Rotterdam.
42 km en 195 meter rennen voor de hersenstichting
Zoals jullie weten draag ik de hersenstichting een warm hart toe. Mijn vader is in 2014 getroffen door een herseninfarct en met deze actie wil ik NAH patiënten ondersteunen en de Hersenstichting helpen met preventief onderzoek. Tijdens mijn eerste sponsoractie (de top van Kilimanjaro) heb ik reeds een zeer mooi bedrag opgehaald. Mijn nieuwe doel wordt nu mijn (eerste!) marathon waarvoor ik hard aan het trainen ben. Steun me... en steun alle NAH patiënten!

As you all know, I fully support this Brain foundation. My father was struck by a stroke in 2014 and with this action I want to support all patients and help the Brain Foundation with preventive research. During my first sponsor action (the summit of Kilimanjaro) I collected and donated a very nice amount thanks to all your support. My new goal now is my (first!) Marathon for which I am training every day. Support me ... and support all patients!

Thank you.
Marcel