Delen
 

Het Fitte Brein

De Hersenstichting, Alzheimer Nederland en de Edwin van der Sar Foundation organiseren samen zaterdag 13 oktober de volgende theatereditie van Het Fitte Brein. Professor Dick Swaab, professor Erik Scherder en voormalig Olympisch kampioen Ard Schenk belichten in Flint Theater in Amersfoort het belang van lichaamsbeweging voor fitte en gezonde hersenen.

 

Deze gratis lezing is inmiddels UITVERKOCHT. 

Webinar

Om nog meer mensen te kunnen informeren en inspireren met Het Fitte Brein organiseren we in oktober ons eerste webinarDit om specifiek in te gaan op verschillende thema’s die betrekking hebben op het Fitte Brein. Denk daarbij aan onderwerpen als stress, slapen en prikkels. De webinars worden gegeven door verschillende specialisten.

Eerste webinar ‘Stress; vriend & vijand’

Het eerste webinar gaat over het thema ‘Stress’ in relatie tot het brein en wordt uitgezonden op 16, 18 en 25 oktober. De hoofdspreker is Theo Compernolle. Compernolle is specialist in neuropsychiatrie en psychotherapie en geeft wereldwijd lezingen over stressmanagement. Paula Udondek is de gespreksleider van het webinar. U kunt zich aanmelden door een keuze te maken uit de data hieronder, zodat u het webinar kunt volgen op een moment dat het voor u het beste uitkomt. 

Aanmelden

Klik op de gewenste datum om u aan te melden:

Foto's: Het Fitte Brein

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Aanmelden Stel uw vraag online
Dit is contactinfo