Home

SunsetWalk 2024

Sunset Walk 2024

Helaas moesten we zaterdag 6 juli de Sunset Walk in Noordwijk annuleren vanwege een storm. Een enorme teleurstelling voor alle wandelaars die in Noordwijk zouden meelopen. Gelukkig kon de Sunset Walk vanuit huis wel doorgaan.

De nieuwe datum voor de Sunset Walk is zaterdag 31 augustus! Deelnemers voor Noordwijk hebben hier bericht over ontvangen. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie!

Laatste nieuws

hersencoach-campagne-beeld-hersenstichting

Houd je hersenen fit, ook in de vakantie!

Met de gratis online training HersenCoach leer je op een leuke manier je hersenen zo fit mogelijk te houden. Iedere week delen hersenexperts, zoals Erik Scherder, wetenschappelijk onderbouwde tips, video’s en opdrachten over thema’s als voeding, slaap en bewegen. 

Nieuwe techniek voor herkennen MS

Binnen het samenwerkings-verband BRAINS gaat een onderzoek naar een verbeterde MRI techniek voor multiple sclerose (MS) van start. Met deze nieuwe techniek, genaamd myeline-water imaging (MWI), kunnen artsen beter zien wat er fout gaat in de hersenen bij MS.

Meld je aan voor The Class

Ben je tussen de 18 en 30 jaar, heb je (niet-aangeboren) hersenletsel en wil je jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Ontdek The Class. Een coaching en re-integratietraject om jou werkfit te maken en te begeleiden naar een passende werkplek.

Onze impact in 2023

14.600.000

euro

investeerden we in projecten, onderzoeken en innovaties.

149.000.000

ommetjes

gelopen sinds de lancering van Ommetje; dé nr. 1 wandel-app.

140.000

donateurs

die ons werk en onze missie steunen. We zijn hen ontzettend dankbaar!

Wil je maandelijks nieuws ontvangen vanuit de Hersenstichting via de e-mail?