Home
Actueel
Blogs
De Loopband

De loopband

Donderdag 10 november 2016. Geplaatst onder: ADHD door Pip

In een groot warenhuis sta ik weg te dromen op de sportafdeling. Er staat zo’n mooie loopband en ik weet zeker dat hij bij mij thuis veel gebruikt gaat worden. Een perfect kamertje op de eerste etage is er al klaar voor. Op dat moment realiseer ik me nog niet dat ik dan wel tien keer naar beneden moet lopen om schoenen, water, de juiste cd , etc, te halen. 

 

De loopband was € 1200 waard, maar inmiddels naar € 750 afgeprijst. Ik tel mijn spaargeld in gedachten. Dan hoor ik via de omroepinstallatie: ‘Alle sportartikelen nu voor de helft van de prijs.’

Hop, ik heb het linkerhandvat al te pakken en zie een verkoper op mij afkomen. ‘Deze graag’, geef ik aan. Waarop de verkoper aangeeft dat de loopband niet bedoeld wordt als het om de helft van de prijs gaat. Nou, ga mij maar eens uitleggen dat een loopband geen sportartikel is. Kees geniet op afstand en knikt mij bemoedigend toe. De afdelingschef, de floormanager en zelfs de bedrijfsleider komen er aan te pas. Genoeg getuigen die ook het bericht gehoord hebben en er wel lol in hebben dat ik de loopband niet los laat. Inmiddels wordt wel omgeroepen dat alle sportkleding voor de helft van de prijs is.

 

Ik wil wel redelijk zijn maar mijn portemonnee staat dit niet toe. De bedrijfsleider zucht en geeft toe. Kees doet alsof hij in een auto zit en ik begrijp dat hij de auto op gaat halen en aan de zijkant van de uitgang zal parkeren. 

Er komen wel bezorgkosten bij, geeft de bedrijfsleider aan. Niet nodig hoor, geef ik aan, ik neem hem zo wel mee, laat de cadeauverpakking ook maar zitten. Gelukkig wonen we in de buurt en zie ik Kees al aankomen. Een paar klanten, die alles gevolgd hebben helpen het zware apparaat in de auto schuiven. Dat vond ik wel zo geweldig en ik was al al zo blij…

 

Pip

 

Lees hier de vorige blog van Pip.


Meer artikelen in ADHD

Reageer op dit artikel