Dromen

Maandag 4 februari 2019. Geplaatst onder: BeroerteArterioveneuze malformatie (AVM)Hersenbloeding door Maurits

Ik droomde dat ik in een ziekenhuis in België verbleef. In dit ziekenhuis zou ik een behandeling ondergaan om het AVM in mijn hoofd (rechts occipitaal) te kunnen behandelen. Tenminste dat was op dat moment mijn werkelijkheid.


Ik zie mijn vader, naast mijn ziekenhuisbed, op een stoel zitten. Ik zeg iets tegen hem. Hij staat op. Hij is erg emotioneel, hij kan nauwelijks een woord uitbrengen. Hij loopt weg en verlaat de kamer. Mijn vader komt terug samen met mijn moeder. Mijn moeder staat vervolgens huilend aan mijn bed. We praten een klein beetje.


Ik vraag mijn vriendin hoe het met mijn auto’s is gesteld? Ze kijkt me aan: wat bedoel je?, vraagt ze. Ik vraag haar of al mijn zeven auto’s nog voor ons huis staan. Ze zegt me dat ik geen zeven auto’s heb. Ik zie echter een sterk beeld van zeven auto’s voor ons huis. Mijn zeven auto’s. Jawel, zeg ik nogmaals: hoe is het met mijn auto’s? Ze gaat er niet meer op in. De verpleegster intervenieert. De verpleegster geeft aan dat ik rust moet hebben.


Het valt me op dat ik moeite heb met bewegen. Ik ben zo moe. Ik val in slaap.

 

Maurits

 

Lees hier de vorige blog van Maurits


Meer artikelen in BeroerteArterioveneuze malformatie (AVM)Hersenbloeding

Reacties

1

Ik wil Lord Bubuza bedanken voor het magische spell-caster voor het terugbrengen van mijn ex-vriendin. Robert van Jake en ik zijn nu 3 jaar aan het daten en we hielden zoveel van elkaar, maar er gebeurde iets slechts, ik bedroog Robert van Jake en toen ontdekte ze dat ze het uitmaakte, dit heeft mijn leven echt slecht beïnvloed, mijn sociale leven, mijn werk en alles, ik was verbrijzeld en mishandeld en ik leerde dat ik alles kwijt was, ik bleef Robert van Jake bellen om haar om vergeving te vragen maar ze wilde niet reageren, ik stuurde vrienden naar haar, maar ze draaide ze Ik kwam later in contact met een vriend die me introduceerde bij heer Bubuza, de toverspreukgieter die me vertelde dat Robert van Jake in de komende 12 tot 16 uur bij mij terugkomt, alleen als ik me strikt aan zijn instructies houd, wat ik deed en het was niet tot 16 uur dat Robert van Jake naar mijn huis kwam en zelfs om mijn vergeving vroeg, ik was stomverbaasd en wist niet wat ik moest zeggen, maar alle eer aan heer Bubuza voor zijn p


Robert Van jake  |  01-03-2019 02:42 uur

Reageer op dit artikel