Delen

Hotmail

Maandag 11 september 2017. Geplaatst onder: ADHD door Pip

‘Je hebt gewoon een kort lontje’, geeft Kees rustig aan. ‘Niks kort lontje, ik ben gewoon pissig.’ Het verzenden van berichten, foto’s, documenten, ik had het allemaal onder controle. Ineens moet ik veel meer handelingen verrichten om iets te versturen en nu ben ik echt de draad kwijt. Je opent je postvak en vervolgens mis ik de helft van mijn berichten.

 

Eén of andere wizkid heeft bedacht dat ik mijn postvak in twee delen kan lezen. ‘Prioriteit’ en ‘overige’. Nou, dat gaat dus niet en is er met mij overlegd of ik dat wil??? NEEN!!

 

Als fulltime ADHD’er wil ik graag alles op een rijtje, graag onder elkaar, zodat ik de post een voor een in mijn eigen tempo kan verwerken. Wie bedenkt dat nu om twee brievenbussen te maken en zie maar waar je post beland. ‘Mijn post wordt toch ook niet bij mijn dochter bezorgd’, dram ik nog even.

 

Kees gaat stofzuigen want Kees weet dat het steeds drukker wordt in die headquarters.

‘Nee, totaal geen probleem mee’, gaf Kees aan toen ik begon over die postbussen. ‘Waarom loop ik er dan met orkaankracht 10 tegenaan?’ probeer ik nog. ‘Heel eenvoudig’, zegt Kees, ‘jij hebt ADHD en ik niet’.

 

Nou, mijn bloed wordt langzaamaan karnemelk. Hoe kan ik dit toch terugdraaien?. Kon ik die ADHD maar even uitzetten..

Inderdaad zijn de headquarters weer overbelast en ik ga maar even ukelele spelen. Gelukkig heb ik wel iets gevonden om een orkaan te bedwingen…

 

Pip 

 

Lees hier de vorige blog van Pip


Meer artikelen in ADHD

Reageer op dit artikel

Dit is contactinfo