Delen

Blogs

Donderdag 22 november 2018

Inzicht

Geplaatst onder: ADHD door Pip

Op de feestjes van Olga kom ik heel graag. Ik kijk er altijd mijn ogen uit. In gedachte begin ik lijstjes te maken voor de boodschappen. Zo zou ik ook een verjaardag willen vieren. Er is zelfs een maaltijd met twee hoofdgerechten voor 25 man.   Ineens komt Geertje naast mij zitten. Ik volg een gesprek rechts van mij over tuinen en planten. Toch wil ik Geertje niet negeren en vertel haar hoe geweldig Olga kan organiseren, dat zou ik ook wel willen. Meestal moet ik dan zo’n... Lees verder»


1 Bekijk reacties (1)   |   Meer artikelen in ADHD

Donderdag 18 oktober 2018

Interview

Geplaatst onder: ADHD door Pip

Jawel, af en toe mailt of belt er iemand of ik mee wil werken aan een interview. Oké, ik overdrijf, dit is pas de derde keer.   In ieder geval besluit ik om eens aan Nica, mijn dochter, te vragen hoe zij haar ADHD-moeder ervaren heeft. Uiteindelijk weten we pas tien jaar dat er veel ADHD in mij aanwezig is. 'Denk er maar rustig over na, alle tijd, ik hoor het wel!' Maar Nica kopt hem er meteen in. 'Daar hoef ik geen seconde over na te denken! Mam, je luistert... Lees verder»


3 Bekijk reacties (3)   |   Meer artikelen in ADHD

Woensdag 8 augustus 2018

Briljante planning

Geplaatst onder: ADHD door Pip

Net na afgesproken tijd loop ik de tuin van mijn vriendin in. 'Heb je nog een stukje waslijn vrij', vraag ik? 'Wat heb je nu weer bedacht?', vraagt mijn vriendin. 'Eigenlijk niks bedacht hoor,' geef ik aan, 'maar ik heb twee natte broeken bij me. En die…'  'WAT?', hoor ik dan. 'Waar heb je het nu over?' Oké, ik begin opnieuw. 'Ik heb twee schoongewassen broeken bij mij en die wil ik even te drogen hangen aan jouw waslijn.' 'Waarom heb je die broeken dan... Lees verder»


2 Bekijk reacties (2)   |   Meer artikelen in ADHD

Donderdag 5 juli 2018

Knock-out

Geplaatst onder: ADHD door Pip

Vorig jaar werd onverwachts de verjaardag van schoonmama bij Kees en mij gevierd. Mooi weer, genoeg te eten en te drinken en iedereen was goed gemutst. Kees en zijn broer zorgden voor het eten. Kees en ik voor het drinken en de schoonzussen hielpen met glazen en borden vullen. Creatief kon ik me helemaal uitleven en de tuin zag er feestelijk uit. Het feest was dik geslaagd.   Nu is schoonmama weer jarig en nu gaat de leeftijd toch parten spelen. 90 jaar en wat zullen we doen? Er... Lees verder»


5 Bekijk reacties (5)   |   Meer artikelen in ADHD

Maandag 28 mei 2018

Afspraak, geen therapie

Geplaatst onder: ADHD door Pip

Na drie zinnen valt de huisarts mij al in de rede; ‘begrijp ik het goed?’ vraagt hij dan. Ik val stil en kijk hem aan. ‘Ja, dat klopt’, geef ik aan en op dat moment voel ik mij al zo serieus genomen. Hier wordt naar mij geluisterd!   Het zal je maar gebeuren om in de herfst van je leven een huisarts tegen te komen die mij kan volgen. Als het busy is in the headquarters (mijn brein) ga ik voor een gestructureerd gesprek bij de huisarts langs.  ... Lees verder»


0 Bekijk reacties (0)   |   Meer artikelen in ADHD

123...6
Dit is contactinfo