Delen

Blogs

Zondag 27 januari 2019

Blij gevoel

Geplaatst onder: ADHD door Pip

Ik ben gek op mijn buurman Harry. Buurvrouw Maaike weet ervan af en moet er wel om glimlachen. Harry is hier niet van op de hoogte maar ik word altijd blij als ik hem zie. Volgens Maaike en Kees lijken we wat op elkaar qua gedrag.   De eerste keer gingen we met de trein op stap, Maaike, Yvette en ik. Kaartje voor het paaltje, piep. En Maaike is erdoor. Piep, Yvette is erdoor. Ik dus niet. 'Verdorie' denk ik, maar Maaike onderbreekt mijn gedachte al. 'ohh dat zou Harry... Lees verder»


0 Bekijk reacties (0)   |   Meer artikelen in ADHD

Maandag 31 december 2018

Jurk

Geplaatst onder: ADHD door Pip

In ieder geval heb ik nu een mooi zwart jurkje, voor je weet nooit…Veel te duur, maar flink afgeprijsd en zo is het in mijn kast beland. Mijn ouders worden ook al echt oud en mocht ik ooit iets chique nodig hebben, ik heb het!   Dan komt de eerste gelegenheid om het aan te trekken, alleen ik besluit om niet naar die gelegenheid toe te gaan. Jurk weer in de kast en ongedragen. De tweede gelegenheid dat ik de jurk aan kan, ben ik wat kilo’s afgevallen. En... Lees verder»


3 Bekijk reacties (3)   |   Meer artikelen in ADHD

Donderdag 22 november 2018

Inzicht

Geplaatst onder: ADHD door Pip

Op de feestjes van Olga kom ik heel graag. Ik kijk er altijd mijn ogen uit. In gedachte begin ik lijstjes te maken voor de boodschappen. Zo zou ik ook een verjaardag willen vieren. Er is zelfs een maaltijd met twee hoofdgerechten voor 25 man.   Ineens komt Geertje naast mij zitten. Ik volg een gesprek rechts van mij over tuinen en planten. Toch wil ik Geertje niet negeren en vertel haar hoe geweldig Olga kan organiseren, dat zou ik ook wel willen. Meestal moet ik dan zo’n... Lees verder»


4 Bekijk reacties (4)   |   Meer artikelen in ADHD

Donderdag 18 oktober 2018

Interview

Geplaatst onder: ADHD door Pip

Jawel, af en toe mailt of belt er iemand of ik mee wil werken aan een interview. Oké, ik overdrijf, dit is pas de derde keer.   In ieder geval besluit ik om eens aan Nica, mijn dochter, te vragen hoe zij haar ADHD-moeder ervaren heeft. Uiteindelijk weten we pas tien jaar dat er veel ADHD in mij aanwezig is. 'Denk er maar rustig over na, alle tijd, ik hoor het wel!' Maar Nica kopt hem er meteen in. 'Daar hoef ik geen seconde over na te denken! Mam, je luistert... Lees verder»


3 Bekijk reacties (3)   |   Meer artikelen in ADHD

Woensdag 8 augustus 2018

Briljante planning

Geplaatst onder: ADHD door Pip

Net na afgesproken tijd loop ik de tuin van mijn vriendin in. 'Heb je nog een stukje waslijn vrij', vraag ik? 'Wat heb je nu weer bedacht?', vraagt mijn vriendin. 'Eigenlijk niks bedacht hoor,' geef ik aan, 'maar ik heb twee natte broeken bij me. En die…'  'WAT?', hoor ik dan. 'Waar heb je het nu over?' Oké, ik begin opnieuw. 'Ik heb twee schoongewassen broeken bij mij en die wil ik even te drogen hangen aan jouw waslijn.' 'Waarom heb je die broeken dan... Lees verder»


2 Bekijk reacties (2)   |   Meer artikelen in ADHD

123...7
Dit is contactinfo