Blogs

Donderdag 30 augustus 2018

Miracle Flowers

Geplaatst onder: Hersentumor door Robbert Kester

Bloemenkweker Robbert Kester is een bekend gezicht in de bloemenbranche. Toen hij, samen met een compagnon, in 2010 het bedrijf Miracle Flowers opstartte, had hij al eerder een tuinbouwbedrijf gehad.   Een jaar nadat hij, volgens plan, in 2015 zijn compagnon uitkocht, merkte hij dat hij wat geheugen- en concentratieproblemen had. De huisarts dacht aan een burn-out. Ook de neuroloog in het ziekenhuis dacht aan deze diagnose. Voor de zekerheid werd een scan van zijn hoofd... Lees verder»


2 Bekijk reacties (2)   |   Meer artikelen in Hersentumor

Maandag 13 februari 2017

De wereldse drukte

Geplaatst onder: Hersentumor door Jelte Boersma

Sorry dat jullie zo ontzettend lang niks van mij gehoord hebben. Dat komt door het feit dat ik druk was. Net een opleiding begonnen wat super leuk is maar wel veel van mij vraagt. Het lijkt overigens wel of de hele wereld steeds drukker wordt. Alles moet sneller en meer. Zelf merk ik dat ik daar soms wel last van heb.   Ik zou wel willen zeggen dat het goed met mij gaat en dat is gelukkig ook wel zo maar door die wereldse drukte zie ik mijn vrienden best weinig, doordat ze... Lees verder»


0 Bekijk reacties (0)   |   Meer artikelen in Hersentumor

Maandag 12 september 2016

Weer thuis wonen bij mijn ouders

Geplaatst onder: Hersentumor door Jelte Boersma

Voor mijn studie heb ik twee jaar in Groningen gewoond, zodat ik daar op een dovenschool toch nog mijn diploma kon halen. Dat ging erg goed en ben zelfs een niveau hoger gaan doen. Nu twee jaar verder heb ik mijn diploma in de pocket en ben dus klaar in Groningen. Daarom ben ik weer bij mijn ouders gaan wonen. Veel mensen zeiden al tegen mij: ‘Zal wel erg wennen zijn als je uit huis geweest bent en om daarna weer bij je ouders te gaan wonen.' Ik dacht: ik heb schatten van... Lees verder»


1 Bekijk reacties (1)   |   Meer artikelen in Hersentumor

Donderdag 4 augustus 2016

Kanker en positief

Geplaatst onder: Hersentumor door Jelte Boersma

Beetje aparte titel bovenaan mijn blog he? Kanker heeft niks te maken met positief en lijkt juist het tegenovergestelde. In mijn blog-reeks, zal ik onder andere hierover wat meer vertellen. Maar aangezien dit mijn eerste blog is, stel ik mij in dit stukje nog even voor.   Ik ben Jelte Boersma, inmiddels 20 jaar. Vroeger was ik altijd met drummen en muziek bezig. Ik heb zelf 9 jaar op drumles gezeten en gaf zelfs drumles. Ook ging het goed op school en had ik veel... Lees verder»


13 Bekijk reacties (13)   |   Meer artikelen in Hersentumor

Maandag 1 september 2014

Twee kanten van het bed

Geplaatst onder: HersenletselHersentumor door Petrie van der Wel

Mijn allereerste weblog! Van tevoren kreeg ik de tip om eerst kort iets over mijzelf te vertellen. Zo'n kleine introductie leek me inderdaad een goed startpunt. Enthousiast zette ik m'n laptop aan en opende een nieuw document. Maar terwijl ik zo naar het papier keek, bedacht ik me dat ik het best moeilijk vind om kort antwoord te geven op de vraag ‘wie ben ik?' Je kunt het op zoveel manieren beantwoorden...   Maar vaak noem ik wel dat ik hersenletsel heb (hetzij... Lees verder»


2 Bekijk reacties (2)   |   Meer artikelen in HersenletselHersentumor