Home
Actueel
Nieuws
Het Fitte Brein uitverkocht en webinar in oktober

Nieuwe editie Het Fitte Brein; Zaterdag 13 oktober

Geplaatst op 31 augustus 2018

Hersenstichting, Alzheimer Nederland en de Edwin van der Sar Foundation organiseren samen zaterdag 13 oktober Het Fitte Brein. Professor Dick Swaab, professor Erik Scherder en voormalig Olympisch kampioen Ard Schenk belichten in Flint Theater in Amersfoort het belang van lichaamsbeweging voor fitte en gezonde hersenen.

 

Deze gratis lezing is inmiddels UITVERKOCHT. 

Webinar

Om nog meer mensen te kunnen informeren en inspireren met Het Fitte Brein organiseren we in oktober een eerste webinar. Dit om specifiek in te gaan op verschillende soorten thema’s die inspelen op het Fitte Brein. Denk daarbij aan thema’s als stress, slapen en prikkels. De webinars worden gegeven door verschillende specialisten.

 

Gedurende het webinar is er de gelegenheid om interactie aan te gaan met de spreker(s), door bijvoorbeeld het stellen van vragen of het beantwoorden van polls. Net als bij de theatereditie zal het online webinar wetenschappelijk van aard zijn en daarnaast ook voorbeelden en tips bevatten die u kunt gebruiken in de praktijk.

 

Het eerste webinar zal worden uitgezonden in de maand oktober. Het thema van het eerste webinar zal zijn: Stress. We houden u op de hoogte van de exacte datum via deze website.