Opbrengst collecte 2017

Opbrengst collecte 2017

Opbrengst:
€ 1.375.704

Van 30 januari t/m 4 februari 2017 vond de 21e collecteweek van de Hersenstichting plaats! Alle collectanten, organisatoren en andere vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de collecte: hartelijk bedankt!

U ziet hier de opbrengst van de collecte 2017.

Wat gebeurt er met de opbrengst?

Gezonde hersenen zijn van levensbelang. Door een hersenaandoening raak je vaak jezelf kwijt. Lopen, praten en denken, alles wat zo vanzelfsprekend lijkt, kan zomaar voorbij zijn. Vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een hersenaandoening. Dat moet stoppen.

De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren.
Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en voeren we vernieuwende projecten uit.