Opbrengst collecte 2019

Van 28 januari t/m 2 februari 2019 vond de collecteweek van de Hersenstichting plaats. De opbrengst van de ruim 18.000 collectebussen wordt momenteel geteld. De tussenstand kunt u hieronder volgen. Vorig jaar werd een recordopbrengst van € 1.483.013  opgehaald, met dank aan de inzet van alle collectanten, organisatoren en andere vrijwilligers. Gaan we dit jaar dit record verbreken?

Opbrengst:
€ 1.415.416

Wat gebeurt er met de opbrengst?

Gezonde hersenen zijn van levensbelang. Door een hersenaandoening raak je vaak jezelf kwijt. Lopen, praten en denken, alles wat zo vanzelfsprekend lijkt, kan zomaar voorbij zijn. Vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een hersenaandoening. Dat moet stoppen.

De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren. Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en voeren we vernieuwende projecten uit.

Collectant gemist?

U kunt nog steeds geven via de online collectebus.