Bent u betrokken bij de zorg voor mensen met traumatisch hersenletsel en wilt u bijdragen aan betere zorg? Maak dan gebruik van onderstaande toolkit en ga aan de slag met de implementatie van de Zorgstandaard Traumatisch Hersenletsel.

Video: waarom aan de slag met de Zorgstandaard?

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Toolkit voor betere zorg

  • Implementatieboekje: Hoe implementeer je de Zorgstandaard THL? Een stappenplan met 9 adviezen en praktische tips.
  • Video: In dit beeldverslag worden tips en ervaringen gedeeld voor het implementeren van de Zorgstandaard THL Kinderen & Jongeren.
  • Video: waarin een neurotraumatoloog en een revalidatiearts het belang van de zorgstandaard benadrukken. U kunt de video bijvoorbeeld gebruiken in een presentatie of plaatsen op de website van uw organisatie. De video staat op Youtube: https://youtu.be/jCzAbsb0HeY (u kunt deze url gebruiken om de video te delen).
  • Video: waarin in het kort wordt uitgelegd wat de Zorgstandaard Traumatisch Hersenletsel inhoudt: https://youtu.be/n3ukNW6UVCA (u kunt deze url gebruiken om de video te delen).
  • Breinstraat: een platform voor jongeren met hersenletsel tussen 12 en 25 jaar.
  • Sociale kaart: op de website watvindik.nl/hersenletsel vindt u een sociale kaart met informatie over alles wat mensen met hersenletsel ondersteunt: van app tot advies, van boek tot behandeling, van welzijn tot wonen en van zorg tot zingeving.
  • Nieuwsbericht: over de toolkit Zorgstandaard Traumatisch Hersenletsel, om bijvoorbeeld te delen op de website van uw organisatie.
  • Video: met het verhaal van Isabella en haar moeder over de impact en gevolgen van hersenletsel. U kunt de video bijvoorbeeld gebruiken in een presentatie. De video staat op Youtube: https://youtu.be/xsyymPM-N6A (u kunt deze url gebruiken om de video te delen).

Download de Zorgstandaard Traumatisch Hersenletsel

De verschillende PDF-versies van de Zorgstandaard Traumatisch Hersenletsel kunt u hieronder downloaden: