Alles over hersenen

Interessante links

• Alles over revalidatie
    www.revalidatie.nl
    Overzicht van diverse instellingen en organisaties op het gebied van de revalidatie.

• MEE Nederland
    www.mee.nl
    MEE ondersteunt mensen met een beperking. U kunt bij MEE terecht met uw vragen over opvoeding & ontwikkeling, leren & werken, samenleven & wonen en regelgeving & geldzaken.

• Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE)
    www.cce.nl
    Het CCE heeft een uitgebreid netwerk van deskundigen die advies op maat bieden bij complexe zorgvragen, en kunnen helpen bij de uitvoering ervan.

• Sensoor
    www.sensoor.nl
    Sensoor is 24 uur per dag, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek of informatie. Per telefoon, per mail en dagdelen ook per chat.

Vind een zorgaanbieder

• Zorgkaart Nederland
    www.zorgkaartnederland.nl
    ZorgkaartNederland biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland.

• kiesBeter.nl - Zorg en kwaliteit
    www.kiesbeter.nl
    Vind en vergelijk kwalitatieve zorg bij u in de buurt.

Informatie over aandoeningen en behandelingen

• Nederlandse Vereniging voor Neurologie
    www.neurologie.nl
    Op de website vindt u algemene informatie over verschillende neurologische aandoeningen.

• Nederlandse Vereniging voor Neurochirurgie
    www.nvvn.org
    Onder Patiënteninfo kunt u uitleg vinden over diverse neurologische aandoeningen en hun behandeling.

• Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie
    www.nvvp.net
    De NVvP zet zich in voor een goede psychiatrische patiëntenzorg in Nederland

• Volksgezondheid en Zorg
    www.volksgezondheidenzorg.info

Onafhankelijke en wetenschappelijk onderbouwde informatie over de volksgezondheid.