Voor de kinderen is de Ouder Kind Dag een (inter)actieve dag waarbij een dynamisch en leuk buitenprogramma aangeboden wordt onder professionele begeleiding. Elk kind kan op zijn of haar niveau meedoen en leeftijdgenootjes ontmoeten. Voor de ouders wordt elk jaar een programma ontwikkeld bestaande uit workshops, plenaire sessies en ontmoetingen met professionals. Er is ook voldoende tijd om andere gezinnen te ontmoeten en aan te spreken!

  • De Ouder Kind Dag is voor kinderen met een hersenaandoening tussen de 5 en 16 jaar. 
  • Broertjes en zusjes doen ook mee!
  • De dag is gratis, lunch inbegrepen.

Aanmelden Ouder Kind Dag 2023

De Ouder Kind Dag vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 september. Momenteel zijn wij druk bezig met het samenstellen van het definitieve programma. De activiteiten zullen plaatsvinden van (ongeveer) 11.00 uur tot 15.00 uur. Definitieve tijden ontvang je van ons nadat je je hebt aangemeld.  


Edwin van der Sar Foundation

De Ouder Kind Dag is oorspronkelijk voortgekomen vanuit de behoefte van een moeder met een dochter met niet-aangeboren hersenletsel, om andere gezinnen te ontmoeten en kennis te delen. In samenwerking met de Edwin van der Sar Foundation is toen het idee van de Ouder Kind Dag ontstaan en opgezet. De Foundation is begin 2021 gefuseerd met de Hersenstichting. Edwin en Annemarie van der Sar zijn als ambassadeurs nog steeds betrokken bij de Ouder Kind Dag.