Op naar spannende tijden…

We gaan even terug naar medio juni; hoe is het gegaan afgelopen tijd met Mirre? Het waren spannende tijden en dat wordt het de komende tijd ook nog…

Opa en oma kwamen buiten even langs om Mirre een prachtige ketting te geven voor haar 18e verjaardag en hard te zingen voor haar. Ook heeft ze weer heerlijk op de dagbesteding leuke dingen kunnen doen. Lekker buiten genieten ook vanwege mooie weer. En natuurlijk gingen we eindelijk na maanden weer eens paardrijden, buiten, wat een feestje!!!

Maar dan valt alles stil, door een verkoudheid

En dan komt het moment dat ook Mirre een keer verkouden is, na lekker weekend snipverkouden (is ze gelukkig niet vaak) maar ja niet fit en ja….. zucht…. testen. En alles valt dan letterlijk stil! Niet naar de dagbesteding, thuisondersteuning afgebeld, werk is plotseling ook weer thuis en dus testen. En dat viel mij dus enorm zwaar. 

Ook deze sterke vrouw, brak die maandagochtend. Na maanden bikkelen thuis met dit mooie bijzondere meisje tijdens Corona periode, waren we net weer gewend lekker alles weer beetje normaal te doen. En dan valt alles direct stil. Mirre had natuurlijk geen idee, maar ik des te meer. Jemig wat een heftigheid. Gelukkig pakte papa van Mirre dit goed op en ging met haar naar de RAI om te testen, ik moest mijzelf echt even herpakken. En wat wij natuurlijk al dachten, gewoon verkouden. En de volgende dag werd ik ook gebeld, negatief, top! Maar je bent wel gelijk 2 dagen helemaal van de leg en in de war. Wat een ellende en dan is er gelukkig niks aan de hand. Een 2e lockdown of weken thuis, kan ik natuurlijk echt wel maar echt…… nooit meer aub! Die maanden hebben blijkbaar toch teveel effect gehad en dan bedoel ik dit niet positief, ook al heb ik er echt alles aan gedaan om dit mooi te maken. Maar de terugslag is heftiger dan verwacht. En een weekje vakantie is lekker, maar niet zoals ik had gewild. Ik wil nog steeds weg, zon, warmte en niks doen, maar 2021 zal het wel worden! Maar goed, woensdag was Mirre weer ook best fit en helemaal gelukkig dat ze weer naar haar vriendjes en de begeleiding mocht en ik ook! Allebei blij! 

Nieuwe dagbesteding

En ondertussen ging de zoektocht naar dagbesteding voor 18+ door en ja hoor gevonden! Na een kijkje bij de nieuwe dagbesteding, een goed en fijn gesprek met de begeleiding daar, gaan we nu plan maken hoe nu verder en wanneer zij daar gaat starten. Super spannend, een nieuwe fase gaan we in. Dat traject zal best pittig worden want Mirre zit al zo lang op de Lotusbloem met vaste begeleiding, dat wordt nog wat…. Maar ook dat kunnen wij natuurlijk!!

Mijn mooie grote meisje is officieel volwassen en tegelijk nog zo klein. Het leven draait niet om rijk zijn, populair of perfect te zijn. Het draait om echt te zijn, je hart te volgen en liefdevol te zijn, dat is zij helemaal.

Geniet van het leven, elke dag, ook al is het soms lastig en/of moeilijk en blijf je dierbaren koesteren. 

Lieve groet en tot blogs,
Natasja


Lees hier de vorige blog van Natasja