Hallo! Inmiddels hebben wij een lekkere warme week achter de rug deze zomer en vele mooie andere momenten. Mirre zit goed in haar vel en is een blij meisje die inmiddels al weer jaartje ouder is geworden en 19 jaar is. Dus ja officieel echt wel grote dame en toch klein grietje…

Even terug in de tijd…

Toch nog even stukje terug nog want we hebben mooie dingen meegemaakt waaronder in de maand februari nog zelfs op het ijs gestaan met broer Borre, super stoer! Lekker warm aangekleed en wel heel spannend maar leuk en eigenlijk vooral spannend voor deze mama trouwens.

We maken wandelingen, wel wat minder dan vorig jaar want er kan gelukkig weer iets meer dus hoef het ook niet allemaal meer alleen te doen. We gaan naar het bos, we spotten de paardjes die daar lopen en nu langzaam wordt het steeds mooier weer, heerlijk, de winterjas kan uit! 

En we mogen vanaf april weer paardrijden buiten, wat een feestje, Mirre helemaal blij op Hope rijden of tegenwoordig ook op Puck, genieten hoor elke woensdag. 

We zijn soms wel wat onrustig qua slapen dus middenin de nacht wakker of heel vroeg, niet altijd handig als je moet werken, maar ach alles went (al 19 jaar).

Genieten

Op de groep in Aalsmeer bij Amstelmeer heeft zij het erg naar haar zin, lekker genieten van iedereen, ze wandelen ook veel en natuurlijk elke vrijdag disco buiten, feestje hoor! 

En op Moederdag, super mooi weer en ook nog een verrassing want we gingen even varen op het bootje samen met Borre!

En dan is Mirre jarig en dit jaar vieren we dit met klein gezelschap maar we vieren het, hoe anders dan vorig jaar.  Zo fijn om dit weer te kunnen doen en ook opa & oma o.a. weer live te zien, wat een heerlijk feestje! En Mirre trakteert op patat & frikandellen, genieten dus en niet alleen voor haar, maar iedereen.

De gewone dingen zijn weer aan het gebeuren, paardrijden, leuke dingen doen, hopelijk ook weer na de zomervakantie rugby kijken bij broer Borre enz enz. De afspraken met tandarts, ortho gaan gewoon door, dus dat gaat goed. De oppassen die kunnen weer komen, vind Mirre ook heel gezellig! 

De zomer

De zomer (vakantie) is begonnen en Mirre gaat naar haar papa, ook naar school, dat is voor haar het lekkerste en vertrouwd. Want hoe lief ze ook is, het is echt pittig om altijd te moeten zorgen voor een ander 24/7. Ondertussen zijn we ook aan het bekijken wanneer zij uitwonen gaat, dat is voor haar goed maar ook voor mij. Tenslotte hoort het ook zo dat een kind het huis verlaat, maar voor Mirre moeten wij de beslissing nemen. Uiteraard in nauw en goed overleg en het moet de juiste plek zijn voor haar. Niet makkelijk maar ik heb hier vertrouwen in dat we een mooie plek gaan vinden t.z.t. 

Ik ga dus dit jaar zonder haar op vakantie. Na een heel heftig coronajaar met heel veel zorg, nu even tijd voor mijzelf zodat ik het weer goed aan kan. Gelukkig kan ik ook weer leuke dingen doen en oppassen die ons ondersteunen, gezellig en zo fijn! Belangrijk om de balans goed te bewaken. 

En tegelijk het is zo genieten met dit meisje, kan soms zo hard om haar lachen en heerlijk knuffelen, ze is een prachtig lief meisje.


Lees hier de vorige blog van Natasja