Giften

1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En vroeg of laat raakt het ons allemaal.

Steun ons daarom met een gift of liever nog een structurele bijdrage zodat we alles op alles kunnen zetten voor gezonde hersenen, om zoveel mogelijk levens te redden en te herstellen.

Eenmalige gift of structurele bijdrage

Steun de Hersenstichting met een eenmalige gift of structurele bijdrage. Uw bijdrage maakt het verschil.

​Wilt u diverse onderzoeken structureel ondersteunen? Of wilt u meer bijdragen dan € 25? Dat kan natuurlijk. Alvast hartelijk bedankt.

Andere manieren om te steunen

Ook kunt u uw financiële gift aan de Hersenstichting doen in een andere vorm zoals:

Schenken met belastingvoordeel

De Hersenstichtiing opnemen in uw nalatenschap

Fonds op Naam