Giften

1 op de 4 mensen krijgt te maken met een hersenaandoening. Een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En het kan echt iedereen overkomen. Zo maar.

Steun ons daarom met een gift of liever nog een structurele bijdrage zodat we alles op alles kunnen zetten om gezonde hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en betere zorg voor hersenpatiënten te krijgen.

Eenmalige gift of structurele bijdrage

Steun de Hersenstichting met een eenmalige gift of structurele bijdrage. Ons rekeningnummer is IBAN: NL18 INGB 0000 000 860. Uw bijdrage maakt het verschil.

​Wilt u diverse onderzoeken structureel ondersteunen? Of wilt u meer bijdragen dan € 25? Dat kan natuurlijk. Alvast hartelijk bedankt.

Andere manieren om te steunen

Ook kunt u uw financiële gift aan de Hersenstichting doen in een andere vorm zoals:

Schenken met belastingvoordeel

Onderhandse schenkingsakte

De Hersenstichtiing opnemen in uw nalatenschap

Fonds op Naam